Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ujvendeg
tag
Nem is járok bankba. (Halkan: egyetlen díjért megdolgozni is nagy meló volt, mért nem próbáltad meg? Egyébként pedig lexikonok közlik a nacionálémat, s akivel beszélő viszonyban vagyok, azzal tegeződöm, ismerőseim nagyobb része nem is sejti, hogy író vagyok; a fiamnak tiltottam általános iskolában: egy szót se az íróságról, helyette mondd azt, "apám kabáttolvaj". Mellesleg pedig: én kötekedtem veled, hogy mivel foglalkozol? Mindenkit tisztelek. aki becsülettel dolgozik, és senkit, aki - bármilyen rendű-rangú legyen is -, de legfeljebb a hadoválásban príma. Megegyezünk ebben?)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest