Hirdetés
- Netfone
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
crhis86
tag
Köszi a tippet, de sajnos nem oldotta meg. Muszáj voltam lecserélni egymásba ágyazott ListView-kal, ami nem a legszebb megoldás, de az ExpandableListView összecsukható header feature-ét úgysem használtam volna ki, mindig nyitva lett volna az összes fixen.
Mindegy, köszi mégegyszer
-
crhis86
tag
Sziasztok,
ExpendableListView-t szeretnék használni, viszont a lenyitott elemek felett és alatt van valamiféle árnyék(?), amit nem tudok eltüntetni. Próbáltam a szerintem összes szóbajöhető property-jét állítani az ExpendableListView-nak, de semmi eredmény.
Hogyan tudnám ezeket eltüntetni? Lehet, hogy globális szinten kell valamit állítani (pl style-ban)?Köszi,
K
-
crhis86
tag
Sziasztok,
Aránylag új vagyok Android fejlesztésben, ezért tanácsot szeretnék kérni a következőben:
Adott egy szerver, melyet bizonyos okokból csak pollozni tudok REST-en. Ezt elég gyakran meg kell csinálnom (kb. 1-2 másodpercenként) és az onnan jövő json-t feldolgozva update-elnem kell a UI-t: egy activity-ben is és akár a notification bar-ban megjelenő szöveget is (tehát nem biztos, hogy az activity előtérben lesz). Egy-egy ilyen művelet nem időigényes. Ennek az egésznek elég akkor megtörténnie, amikor maga az app fut az eszközön (tehát nem egy olyan service kell, ami mindig minden körülmények között fut).Nézegettem megoldásokat, de nem tudom melyik lenne a legjobb erre a feladatra. Talán egy IntentService-t hívogatva bizonyos időközönként lenne a legjobb megoldás, melynek eredményével megoldható a UI manipulálása is.
Van jobb ötletetek erre?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest