- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
crhis86
tag
Köszi a tippet, de sajnos nem oldotta meg. Muszáj voltam lecserélni egymásba ágyazott ListView-kal, ami nem a legszebb megoldás, de az ExpandableListView összecsukható header feature-ét úgysem használtam volna ki, mindig nyitva lett volna az összes fixen.
Mindegy, köszi mégegyszer -
crhis86
tag
Sziasztok,
ExpendableListView-t szeretnék használni, viszont a lenyitott elemek felett és alatt van valamiféle árnyék(?), amit nem tudok eltüntetni. Próbáltam a szerintem összes szóbajöhető property-jét állítani az ExpendableListView-nak, de semmi eredmény.
Hogyan tudnám ezeket eltüntetni? Lehet, hogy globális szinten kell valamit állítani (pl style-ban)?Köszi,
K -
crhis86
tag
Sziasztok,
Aránylag új vagyok Android fejlesztésben, ezért tanácsot szeretnék kérni a következőben:
Adott egy szerver, melyet bizonyos okokból csak pollozni tudok REST-en. Ezt elég gyakran meg kell csinálnom (kb. 1-2 másodpercenként) és az onnan jövő json-t feldolgozva update-elnem kell a UI-t: egy activity-ben is és akár a notification bar-ban megjelenő szöveget is (tehát nem biztos, hogy az activity előtérben lesz). Egy-egy ilyen művelet nem időigényes. Ennek az egésznek elég akkor megtörténnie, amikor maga az app fut az eszközön (tehát nem egy olyan service kell, ami mindig minden körülmények között fut).Nézegettem megoldásokat, de nem tudom melyik lenne a legjobb erre a feladatra. Talán egy IntentService-t hívogatva bizonyos időközönként lenne a legjobb megoldás, melynek eredményével megoldható a UI manipulálása is.
Van jobb ötletetek erre?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest