- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
Dilikutya #5443 üzenetére
Ismerem az alkotókat
nincs közöm a projekthez, de valamennyire rálátok a dolgokra. Van konkrét kérdésed esetleg? Általánosságban nehéz beszélni, nagyon sok minden függ tőled (hogy csak két végletet említsek, nem mindegy, hogy a pár kommenttel feljebb is előjött "szeretném átképezni magam, mit tegyek?" szintről indulsz, vagy van 2 mérnöki / IT diplomád, eddig backendeztél, és mostantól szeretnél frontendezni)
Amit mindenképp érdemes tudni - bármilyen szintről is jön az ember -, hogy egy online kurzus elvégzése után (legyen az bármilyen jó / rossz) nem lesz fejlesztő, meg a cikkekben sokszor clickbaitelt "milliós fizetések" sem fognak bekopogni.
Azért is krédezem a fentit, mert ha valaki az alapoktól indul, és nagyok az elvárásai (nem saját hibája miatt, ahogy említettem, a hírekben is például gyakran felfújt dolgokat lehet látni), az - szerintem - minden online tanfolyamban csalódni fog, és az elköltött 3,5 forintot is bánni fogja. Ha meg profi / hozzáértő, akkor nem gondolnám, hogy egy magyar nyelvű kurzusra akarna támaszkodni. De mindig van edge case, olyan kivétel, amire nem is gondolnék
Nem rontva az üzletet az szerintem mindenki számára nyilvánvaló, hogy ha munkaszinten akar ezzel foglalkozni valaki, akkor az angol elengedhetetlen számára (ha valakinek ez új, akkor most már tudja). Angol nyelvű kurzusból meg rengeteg van, ahol nem csak egy random magyar fórumozó véleményét tudod kikérni. Teljesen véletlenszerűen felcsaptam a Udemy-t, beírtam hogy "Angular", az első találat 176922 értékeléssel rendelkezik és 646944 tanuló vette meg. 177k értékelést átolvasni persze végtelen idő lenne, de van hozzá x/5-ös szummázott értékelés is nyilván. Ehhez meg nem árt tudni, hogy az Udemy trükkös, és ki kell várni az akciót - de ha még úgy is sok lenne a kb. 15 dollár / nincs kedve az embernek kivárni, akkor nem kell sok leleményesség a let's say virágbolti verzióhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest