Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
bandi0000
üzenetére
Hello,
Nem AVD, hanem Android Studio /nem emulátorozom, ha majd kell, rádugom a telót, van annyi régi....egyiket befogom tanulónak
legalább lesz értelme, hogy van /Le kell szedni a 4.1-et, mert visszafele nem kompatibilis, de az újakra a régi igen.
És az oktatást pont úgy akarom követni, ahogy ott mondja, amúgy nem sok értelme van.
Dob majd egy hibát, és csak pislogok nálam miért, nála miért nem.
A tudásommal még nagyon messze van, hogy különböző android verziókon gondolkozzam, jó a 4.1 az alapokra. Utána meg majd.Angollal nincs gondom /programozáshoz kell is/.
Visszafele is igaz, hogy Kotlin-ról Java-ra is egyszerű lesz átállni.
Most a kotlin fogott meg, írtam is miért /van cél amit el akarok benne érni/Nagyon birizeli az agyam, bár már jóval odébb vagyok, de ez még mindig homály, ha esetleg vki tudná a választ:
Ezt találtam valamennyire használhatónak, többihez képest elmegy.
Tele vagyok kérdéssel:
27:50 -nél pl. miért van ott a "Hello World" a képernyőn?
- megnyitottam az Android Studio-t,
- új project,
- üres project,
- és ott van hogy "Hello World"
- Main Activity fül alatt ott a kód, de ott nincs "Hello World" sehol
- miért lett ott? az üres project nem üres? Én sehova se írtam "Hello World" -t, a project neve "HelloWorld" tehát az sem az.
- hol találom meg azt a feliratot a kódban? A main activity nem a kód? Akkor az mi? És hol a teljes kód?
Lenne még kérdésem, de az nem "sürgős" és hátha később majd szó lesz róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Move Pack (2db) eladó!
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
legalább lesz értelme, hogy van /