Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello,
Billingclient-et használt már valaki?
Hogyan lehet tesztelni?
Feltettem egy előzetes verziót a Play tesztek közé, de az még nem jelent meg, és már tudom, hogy rossz benne a vásárlás
Viszont azt sem tudom megnézni a Studio-ból futtatva sem, hogy hogyan lenne jó... Jelenleg ott tartok, hogy a Google-féle mintakódból kiszedtem az összes ellenőrzést, így agyatlanul felsetupolja a BillingClient-et egy SKU-ra, és szépen összedől a program. (A Play Console-on létrehoztam termékeket megfelelő névvel.)
Ha nem agyatlanul történik a Billing setup, hanem a minta szerint, akkor nem csinál semmit, mert valamelyik SKU ellenőrzésnél nem teljesül a feltétel, el sem indul a client.
Valamelyik ellenőrzést kivéve mondott olyat a logban, hogy ehhez a userhez nincs engedélyezve fizetés erre a termékre. Ez WTF. ?
Ha valaki már csinált ilyet, akkor megköszönném a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont azt sem tudom megnézni a Studio-ból futtatva sem, hogy hogyan lenne jó...