- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Elfogytak a Vivo X300s titkai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzx0
aktív tag
Sziasztok!
Nem biztos hogy ez a megfelelő topik a kérdésemhez, de nem találtam más topikot ami mélyebben foglalkozik appok müködésével.
Van egy androidos fejegységem. Kicsit tovább fejlesztett gyári 9es rom-al. Van 2 app amivel problémám van. Egyik a fényerőt állítja a másik egy launcher. Mind kettő bootolás után 2-3 perc múlva indul ell. Eddig jól működőtt mind 2 app gyári tovább fejlesztett 8as rom-al. A fényerő állító app GPS idő alapján beállítja a kijelző fényerőt. A probléma az ha este bootol a fejegység akkor percekig ki égeti a szememet amíg el nem indul a háttérben az app. A lauchernél hasonló a probléma. A 9as droidnál megváltozott az indulás. 8as droidnál bootolt a launcherel és a háttérben elindult a rádió, vagy az a média ami utoljára futott. 9es nél azzal indul ami utoljára futott. A launcher beállitásaiba van egy olyan opció hogy inditsa el az alkalmazást bootolás után. El is indul de ez is csak 2-3 perc múlva. Addig a rádió van a főképernyön. Próbáltam pár boot manager és auto start appot de egyikkel sem indul hamarabb a két app. Fel vettem a kapcsolatot mind két app fejlesztöjével és a rom fejlesztövel is de nem tudtak segíteni. Pedig ez a hiba nem csak nálam jelentkezik.
Arra gondoltam hogy esetleg nem lehetne valami paranccsal meghívni már bootolásnál a két appot?
Root van. Csak tudásom nincs hozzá, hogy mit és hova kellene írni.
Backlight autolevel.
Car launcher pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest