- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
No, kipróbáltam az ötletedet, nem változott semmi.

(pedig utána még a minSdkVersion-t is is feltettem "15"-re)Ezután egy "régi" gyakorló programomat is ráküldtem a 4.0.3-ra, ami alig volt bonyolultabb a "Hello, World"-nél, az csont nélkül ment, targetSdkVersion nélkül is.

Ekkor kezdtem gyanakodni a Splash Screen-re, amivel indult a program, és tényleg ott volt a bibi !!! Amikor kiszedtem a Splash-t, akkor már nem akadt ki. Igaz ugyan hogy néhány mp-ig csak fekete képernyőt láttam, miközben inicializálódtak az adatok (sok adat, ezért csináltam a Splash-t), de aztán elindult rendesen, ezzel a hiba behatárolódott.
Kicsit kísérleteztem a targetSdkVersion-nel, kis stílusbeli (megjelenési) különbség volt bizonyos elemeknél a megszokotthoz képest (pl. a képernyő teteje, a scrollbar, a hardveres Beállítások gomb után megjelenő menü kinézete, rádió-gombok és textboxok kinézete, ilyenek), ha viszont kiszedem akkor pontosan úgy nézett ki mint addig, tehát kiszedtem.
Ezután a neten már gyorsan megtaláltam pl. ezt, ahol leírják hogy 4.0-tól kezdve a thread-ek kezelésében a stop() kerülendő. Tudni kell, hogy a Splash-ek külön thread-ben szoktak lenni, nálam is így van. Visszatettem a Splash Screen-t, a stop()-ot lecseréltem finish()-re, és megy, nem dob ki. Pici probléma még van vele, nevezetesen hogy a splash képernyő éppen csak felvillan, majd az adataim inicializálása alatt csak a fekete képernyőt látom a "rendes" képernyő megjelenéséig, de ezt majd valahogy megoldom. Minden bizonnyal összefüggésben van a 4.0 megváltozott thread-kezelésével, mert 2.x alatt az inicializálás során végig kint van a splash.Tehát a minSdkVersion maradt "7", a targetSdkVersion nincs beállítva (vagyis az is "7"), és tulajdonképpen megy rendesen.
Azért írtam le ilyen részletesen, hogy akinek ilyen problémája van, az esetleg tudjon ötletet meríteni belőle.

Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest