Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mármint érdemes.
Sejtettem, a Play-en a statisztikánál akár verzióra lebontva is láthatom a letöltési darabszámokat, ebből tudom hogy ha nem is sok, de néhány 2.2-es letöltésem azért van (az arány hasonló mint a Te grafikonodon), én pedig nem akarom elvenni az örömet tőlük, hogy használják a remek kis programocskám továbbfejlesztett változatát.
Mint már említettem, a gyakorlatban nem életszerű hogy valaki pl. farkincás C, vagy hasonló elvetemült karaktereket írna be a névjegyzékbe (az ilyen meg is érdemli hogy ne találja meg), a "rendes" és "rendetlen" magyar ékezetes betűk tekintetében pedig a 2 megoldás teljesen egyforma, így semmi hátrányát nem érzem a Map-es módszernek, sőt még talán túlzásba is vittem a "megoldott" karakterek számát. Persze nem erről a módszerről álmodtam, de ez van.
Egyébként csak azért nem megyek "lejjebb" a verzióban, mert úgy tudom hogy widget-ek csak a 2.2+ verziókban vannak, tehát a 2.2 az alsó határ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mint már említettem, a gyakorlatban nem életszerű hogy valaki pl. farkincás C, vagy hasonló elvetemült karaktereket írna be a névjegyzékbe (az ilyen meg is érdemli hogy ne találja meg), a "rendes" és "rendetlen" magyar ékezetes betűk tekintetében pedig a 2 megoldás teljesen egyforma, így semmi hátrányát nem érzem a Map-es módszernek, sőt még talán túlzásba is vittem a "megoldott" karakterek számát. Persze nem erről a módszerről álmodtam, de ez van.