- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mármint érdemes.
Sejtettem, a Play-en a statisztikánál akár verzióra lebontva is láthatom a letöltési darabszámokat, ebből tudom hogy ha nem is sok, de néhány 2.2-es letöltésem azért van (az arány hasonló mint a Te grafikonodon), én pedig nem akarom elvenni az örömet tőlük, hogy használják a remek kis programocskám továbbfejlesztett változatát.
Mint már említettem, a gyakorlatban nem életszerű hogy valaki pl. farkincás C, vagy hasonló elvetemült karaktereket írna be a névjegyzékbe (az ilyen meg is érdemli hogy ne találja meg), a "rendes" és "rendetlen" magyar ékezetes betűk tekintetében pedig a 2 megoldás teljesen egyforma, így semmi hátrányát nem érzem a Map-es módszernek, sőt még talán túlzásba is vittem a "megoldott" karakterek számát. Persze nem erről a módszerről álmodtam, de ez van.
Egyébként csak azért nem megyek "lejjebb" a verzióban, mert úgy tudom hogy widget-ek csak a 2.2+ verziókban vannak, tehát a 2.2 az alsó határ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint már említettem, a gyakorlatban nem életszerű hogy valaki pl. farkincás C, vagy hasonló elvetemült karaktereket írna be a névjegyzékbe (az ilyen meg is érdemli hogy ne találja meg), a "rendes" és "rendetlen" magyar ékezetes betűk tekintetében pedig a 2 megoldás teljesen egyforma, így semmi hátrányát nem érzem a Map-es módszernek, sőt még talán túlzásba is vittem a "megoldott" karakterek számát. Persze nem erről a módszerről álmodtam, de ez van.