Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Sziasztok! Elakadtam egy BaseAdapter bővítésnél. Az adapter egy ArrayList-et használ, amit egy setData() metódus állít be:
public void setData( List<SampleEntry> entries )
{
this.originalEntries = entries;
this.filteredEntries = entries;
notifyDataSetChanged();
}A setData()-t egy ListFragment-ben hívom meg, egy Loader részeként:
public void onLoadFinished(Loader<List<SampleEntry>> loader, List<SampleEntry> data)
{
((MainListAdapter)getListAdapter()).setData(data);
}Az első végrehajtáskor ez tökéletesen működik. Ha elfordítom a készüléket, akkor is lefutnak a fenti metódusok, de - a notifyDataSetChanged() - hívás ellenére NEM jelenik meg semmi.
Ha ekkor frissítem a listát (pl. még egy elemet hozzáadok), akkor az EGÉSZ lista megjelenik, vagyis az összes elemet tartalmazza.
Ha az elemet (próbaként) a setData() részben adom hozzá, akkor sem jelenik meg a lista.Rengeteget olvastam a notifyDataSetChanged()-ről, de nem jutottam eredményre. Az a gyanúm, hogy nincs még ListView, amikor az első setData() lefut, ezért nem tud még mit frissíteni.
Hogyan tudnám ezt megoldani??
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest