Hirdetés
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Régóta szeretnék egy olyan listView-t, amiben az elemeket kedvem szerint (húzogatással) átrendezhetem.
Egy sikeres telefon újraélesztés után NeatROM 4.1.2-t tettem fel, ahol a rendszermenüben szerepel ez. Kijelző/Notification Panel/Toggle button order (a két nyelv keveréséből gondolom, hogy ez nem szabványos alkatrész). Nehézségek árán ugyan, de mozgás közben csináltam egy felvételt:
Ha listaelemek előtti ikont megfogom, akkor fel-le lehet húzni az elemet, és ha elhagyja a mellette lévő listaelem felezővonalát, akkor az a húzott elem "alatt" vagy inkább "mögött" átugrik az üres helyre. Na, ez így elmondva igen szegényes, de elég kézenfekvően működik. És sok-sok elemmel (vagyis görgetés közben is működik.
Nem tudja valaki véletlenül, hogy ezt a funkciót hol tudom elérni, vagy van-e valahol ilyen kód, ami ezt megcsinálja? Amivel én próbálkoztam, az sokkal szegényesebb volt - gyakorlatilag arra jutottam, hogy a teljes listView-t újra kellene írni. Egy ilyen kód sok melótól megmentene... Hálás köszönet előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest