Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Magisk
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
lac14548
üzenetére
Engem se fogott meg
Ezért csináltam sajátot. A program kész, csak átírom a mezőket. Kis türelmet mégis kérek (munkahely, egyebek), de sztem. hétvégén küldöm. Az ékezetekkel nem értek egyet, mert uis. pl. én is ékezet-mentes bill.zetet használok. Egyébként egy kódtábla átírásával gyakorlatilag bármilyen keresési megfeleltetés beállítható, úgyhogy kipróbálhatjuk az ékezetes keresést is. Üdv!
Azért írtam ide, mert úgy gondoltam, ide küldöm - hátha más is érdeklődik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért csináltam sajátot. A program kész, csak átírom a mezőket. Kis türelmet mégis kérek (munkahely, egyebek), de sztem. hétvégén küldöm. Az ékezetekkel nem értek egyet, mert uis. pl. én is ékezet-mentes bill.zetet használok. Egyébként egy kódtábla átírásával gyakorlatilag bármilyen keresési megfeleltetés beállítható, úgyhogy kipróbálhatjuk az ékezetes keresést is. Üdv!