Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Abszolút off, de nagyon kíváncsi vagyok!
Bevallom, én EGY egész évig bütyköltem az androidon, mire az első komoly programot biztonságosan el tudtam készíteni. (Igaz, munka és család mellett, kicsit hobbiból csináltam, viszont komoly C hátterem volt, és az objektumokkal sem most találkoztam először.)
Mondjuk, most tartok ott, hogy a Karma által felsorot elemek egy részét én is felsoroltam volna, a másik részében meg tudom, honnan kell elindulni, de még soha nem használtam.
Viszont a sokadik emberke kérdezi meg, hogy itt van egy ilyen meg olyan program, segítsetek, hogyan dobjam össze egy esős (havas) délutánon! Androidot(Eclipset stb.) ugyan még nem is láttam közelről.
Most komolyan: én rontottam el valamit, és negatív az iq-m? Ez tényleg így megy?
Mert akkor LÉGYSZI LÉGYSZI LÉGYSZI nekem is árulja el valaki, hogy a túróba kell ezt a vacakot felprogramozni!? Nekem valahogy mindig hibaüzenetek jönnek, és a legtöbbször nem is egy e betűt hagytam le az utasítás végéről...Bocs, nem akartam gunyoros lenni, de engem ez télleg nagyon érdekel!
Ja, és ami nem OFF: Meg lehet tanulni Java-t is (azt még magyarul is), Androidot is (ahhoz azért angol tudás kell), internetes útmutatókból is. Nekem ugyan nem hirtelen, de sikerült. Amikkel kezdtem, azt ITT leírtam. Ez is egy forrás, elég alapszintű, van sok más is, néhányat az oldalon is felsoroltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Battlefield 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- World of Warships
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest