- Ez lehet a Vivo X300 Ultra premierjének dátuma
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- iPhone topik
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iOS alkalmazások
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Abszolút off, de nagyon kíváncsi vagyok!
Bevallom, én EGY egész évig bütyköltem az androidon, mire az első komoly programot biztonságosan el tudtam készíteni. (Igaz, munka és család mellett, kicsit hobbiból csináltam, viszont komoly C hátterem volt, és az objektumokkal sem most találkoztam először.)
Mondjuk, most tartok ott, hogy a Karma által felsorot elemek egy részét én is felsoroltam volna, a másik részében meg tudom, honnan kell elindulni, de még soha nem használtam.
Viszont a sokadik emberke kérdezi meg, hogy itt van egy ilyen meg olyan program, segítsetek, hogyan dobjam össze egy esős (havas) délutánon! Androidot(Eclipset stb.) ugyan még nem is láttam közelről.
Most komolyan: én rontottam el valamit, és negatív az iq-m? Ez tényleg így megy?
Mert akkor LÉGYSZI LÉGYSZI LÉGYSZI nekem is árulja el valaki, hogy a túróba kell ezt a vacakot felprogramozni!? Nekem valahogy mindig hibaüzenetek jönnek, és a legtöbbször nem is egy e betűt hagytam le az utasítás végéről...Bocs, nem akartam gunyoros lenni, de engem ez télleg nagyon érdekel!
Ja, és ami nem OFF: Meg lehet tanulni Java-t is (azt még magyarul is), Androidot is (ahhoz azért angol tudás kell), internetes útmutatókból is. Nekem ugyan nem hirtelen, de sikerült. Amikkel kezdtem, azt ITT leírtam. Ez is egy forrás, elég alapszintű, van sok más is, néhányat az oldalon is felsoroltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lehet a Vivo X300 Ultra premierjének dátuma
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- OLED monitor topic
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen5 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gyönyörű Asus ROG strix G531GU-AL347 gamer laptop (2019)
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest