Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Épp ezért nem mertem még én se nekiállni. Bár OOP-t csak Delphi-ben (illetve Lazarus-ban) használtam, de azért van róla fogalmam. Sajnos a C tudásom alap, Java-t meg sose tanultam.
A hibák lekezelése egyik programozási nyelvben sem egyszerű. Anno a tanárom nem is azt nézte, hogy működik-e a program, hanem azt, hogy ki tudja-e akasztani. Mondjuk aki 45 perc alatt bármilyen alkalmazást el tud készíteni hibamentesen, az előtt megemelem a nem létező kalapom.(#1610) WonderCSabo: Én továbbra is tartom a véleményem, hogy 0 programozói tudással inkább ne a Java-val kezdjen. Elég neki a Pascal is, az a legjobb nyelv az alapok megtanulásához. Azt sajnálom, hogy egy csomó algoritmusom volt összegyűjtve, de már nem találom őket sehol. Mondjuk a kétirányú láncolt lista nem épp kezdő szint.

-
WonderCSabo
félisten
Szerintem ez koránt sem így megy. Nulla programozás tudással a ember még az Android Traininget se nagyon fogja fel szerintem.
Már a fogalomrendszer hiányzik. Először én a programozást tanulnám meg, akár a Javán keresztül és utána az Androidot, de ha értelmes tudást akar valaki szerezni akkor legalább félévet csak Javázik előtte szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már a fogalomrendszer hiányzik. Először én a programozást tanulnám meg, akár a Javán keresztül és utána az Androidot, de ha értelmes tudást akar valaki szerezni akkor legalább félévet csak Javázik előtte szvsz.