Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Yettel topik
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, én is így csináltam végül, köszönöm a segítséget. ((Sőt, a nagyon kevés különbözőséget mutató osztályokból készítettem egy Factory-t (ha jól értelmeztem a leírásokat); hiszen ott csak "belső" különbségek vannak, kivülről (pl. az activity felől) mindegyik csak egy típusos ListFragment.))
Hadd legyek mégis az ördög ügyvédje. Ha az osztály absztrakt, akkor csak a leszármazottakon keresztül valósulhat meg, nem? Akkor sem tudhat a gyerekeiről? Pontosabban csak absztrakt metódusokon keresztül írhatja elő, hogy mit csináljon meg a leszármazott? Teszem azt, szükségem lenne egy állandóra (pl. a LOADER_ID-re, amelyik minden leszármazottban egyedi). Vagy a leszármazott osztály nevére/példányára, mint az előbbi példában (amit egyébként tanácsodra elvetettem). Annak alapján, amit olvastam, a kérdés költői, mert úgy tűnik, nem tudhat. Csak épp nekem ez nem tűnik logikusnak. De elfogadom, hogy így van, és bocs, hogy tudatlanságból kötözködöm.

Az útmutatást pedig tényleg nagyon köszönöm, mert most nem csak működik a kód, de "szép" is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ASUS ROG ZEPHYRUS G16 (MAGYAR SZÁMLA/GARANCIA)
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs