Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, én is így csináltam végül, köszönöm a segítséget. ((Sőt, a nagyon kevés különbözőséget mutató osztályokból készítettem egy Factory-t (ha jól értelmeztem a leírásokat); hiszen ott csak "belső" különbségek vannak, kivülről (pl. az activity felől) mindegyik csak egy típusos ListFragment.))
Hadd legyek mégis az ördög ügyvédje. Ha az osztály absztrakt, akkor csak a leszármazottakon keresztül valósulhat meg, nem? Akkor sem tudhat a gyerekeiről? Pontosabban csak absztrakt metódusokon keresztül írhatja elő, hogy mit csináljon meg a leszármazott? Teszem azt, szükségem lenne egy állandóra (pl. a LOADER_ID-re, amelyik minden leszármazottban egyedi). Vagy a leszármazott osztály nevére/példányára, mint az előbbi példában (amit egyébként tanácsodra elvetettem). Annak alapján, amit olvastam, a kérdés költői, mert úgy tűnik, nem tudhat. Csak épp nekem ez nem tűnik logikusnak. De elfogadom, hogy így van, és bocs, hogy tudatlanságból kötözködöm.

Az útmutatást pedig tényleg nagyon köszönöm, mert most nem csak működik a kód, de "szép" is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
- 3,5" Asztali HDD 1TB Seagate
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest