- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Sziasztok!
Problémám a következő:
Szeretnék egy alkalmazással adatokat gyűjteni és ezeket egy valamilyen fix formátumú plain text email üzenetként elküldeni. Az adatokat egy Exchange postafiók fogadná, amit ott egy VBA makró fog feldolgozni. (ezek a lehetőségek, ezt kell használnom)
A problémám az email küldéssel van. Ahogy tájékozódtam kétféle módszert találtam. Az egyik az intent használata. Ennél az a baj hogy megnyílik az email alkalmazás és ott még egy küldést kell a felhasználónak elvégeznie.
Ha teljesen automatára akarom csinálni akkor a javax.mail használatát találtam meg, de ehhez kell SMTP szerver hozzáférés.
A készülékeken amin futni fog ez az alkalmazás McAfee EMM-el Exchange postafiók van beállítva. Ezt a csatornát hogyan lehetne felhasználni levélküldésre?
Milyen egyéb lehetőségek vannak arra hogy felhasználói interakció nélkül tudjak levelet küldeni úgy, hogy nem veszek igénybe egyéb külső szolgáltatásokat (pl webszerver PHP script segítségével).Nem lehet valahogy a beépített mail alkalmazás objektumait felhasználni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest