Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Bocsánat előre a kezdő kérdésért.
DialogFragment készítésénél minden útmutató készít egy newInstance() metódust, sőt az arg-okat is ezen keresztül adja át. ((Amúgy én is ezt használtam.)) A google útmutatóban is ez szerepel.
Arra nem jövök rá, hogy ez miért jobb, mint ha a DialogFragment elkészítését (new) a show() hívás előtt végzem el (mint egy sima Fragmentnél). Ugyanúgy egy sor, ugyanúgy működik.
Csak izlések és pofonok? Vagy van valami, ami elkerülte a figyelmemet? Még egyszer: értem, hogy hogyan működik, használtam is, csak az zavar, hogy magamtól teljesen más módszert alkalmaznék/alkalmaztam volna. Viszont kivétel nélkül mindenki más a fenti módszert írja le, de senki nem említi, hogy miért pont ezt.
Bocs, ha nagyon stupid a kérdés; hálás köszönet, ha valaki mégis veszi a fáradtságot, és elmagyarázza, hogy mit nem vettem észre. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest