- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
válasz
laca891 #88884 üzenetére
hi. én is gondolkoztam ebben, de az az időszámításunk előtti, ősrobbanáskor kialakult TFT amit beleraknak, nem annyira keltette fel az érdeklődésemet 2022-ben... a betekintési szögek se az igaziak, ha meg kint használod, elég ha egy tükröt viszel magaddal...
jó kicsit túloztam
, de nem az igazi... sajnos pont baromi drága minden, értéktelen a pénzünk... 3/32-es tabok 90-100 körül áhh.. talán még egy S6 Lite is jobb vétel most Lite-hoz képest, de már az is elszállt árban... üdv.
-
chris0000
őstag
válasz
cidalain #88854 üzenetére
így ahogy írod... hát nem nyűgözött le a tudása, meg ez a "sosesenkinemhallott" Unisoc tiger chipset, bár kit érdekel, ha mégis sokkal jobb a grafikus teljesítménye az A7-től (snapdragon). nekem meg pont ez kellene és 100e alatt most nem nagyon van alternatíva... talán az MI pad 5? a huawei matepad T10s lett volna 60-ért, de az appgallerys baromság nem nagyon érdekes most nekem, h kezdjem tanulmányozni.. se google, se playstore.. jó ok minden elérhető vhogy... , de nem most akarok ebbe belekezdeni... kezdjek kernelezgetni az új tabon, gms-el.. a frissítéseket, h kezeli majd le ha jön vmihez.. kis fagyogatás, kis agyvérzés... sosem lesz 100%-os a működése.. káosz.. ez a samsung meg 90k.
nem sokat adok ezekre a videókra, de vmi alapnak jó lehet... A7 vs A8 itt egyébként akkor rosszúl írják a videóban, h TFT IPS mind a kettő?
a 7,8W gyári töltő elég meredek azért, de szerencsére tudja a fast chargeot és egy 15W-os töltő bármikor beszerezhető, igaz +pénzért.. thx. üdv.
-
chris0000
őstag
Hi. Mondja már meg nekem vki, h most az A8 tablet smsungnak x200 nak amoled/ tn tft/ tft ips kijelzője van? Mindenféle hülyeséget írnak... Thx. Üdv
-
chris0000
őstag
hi. HUAWEI MatePad T10s 10,1" 128GB WiFi Kék Tablet (53012NFA) tabletet használ vki itt? ezt akarok venni árban most nagyon jó nekem 54000 új. thx. üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest