-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
válasz
tjb007 #54216 üzenetére
Szia,
nagyon sokadik levélváltásra kiderült, hogy amúgy ő 80ért adná a tabletet, úgyhogy rá kellene fizetnem 50et. Így már reális a dolog, csak gyanús volt, hogy nem ezt nem említette meg, csak mikor már konkrétan rákérdeztem, hogy akkor most odaadja a tabletet az én notebookomért. Azt hittem, hogy én nem vagyok képben egyáltalán a tabletpiaccal.
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
van egy Asus notebook-om (2007-es), amit 30e forintért hirdetek. Cserére ajánlottak egy 2 hónapos, hibátlan Sony Xperia Z2 tabletet. Mennyire biztosan átverés?
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
asszonykám eljutott oda, hogy szeretné a laptopját lecserélni egy tabletre, lévén gyakorlatilag csak tartalomfogyasztó.
Alapvetően 10 colos gép volna jó, lehetőleg új gép, valamint (főleg garancia miatt) szeretném idehaza beszerezni. Mindenféle social dolgok mellett (pinterest, fb, ...) kereskedelmi csatornák weboldalán fellelhető műsorokat szokott megnézni néha. Nem tudom, hogy az ilyen, gyakran flash alapú lejátszókkal hogy állnak a gépek (elnézést a kérdésért is, ha nagyon ostobaság
).
Nagyságrendileg 60-80e forintot szánunk rá, márha van használható tablet ebben az árkategóriában. Jah, és a legfontosabb feltétel, hogy legyen szép -
alitak
senior tag
Sziasztok,
szükség lenne egy barátomnak tabletre. Méretben 8-10 colos, mindenképpen új, itthon megvásárolható. Legtöbbet ágyban olvasgatás, böngészés, videómegosztós videók nézése. Akkumulátor idő talán a legfontosabb, hogy ha egy napot kibírna, persze nem állandó használattal, az jó volna. Pénzben 60-70ezer forintig gondolták, ha van eszköz, ami kiugróan megérné, akkor még a 80ezer beleférhet.
Lehet nagyon láma kérdés, de ezekhez az eszközökhöz külső billentyűzetet lehet csatlakoztatni már gond nélkül, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- borg25: Kórházi beszámoló
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest