- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacizone
csendes tag
A kicseréltetés a visszaküldés Kínába elég macera és a költséges, több mint 10e HUF most már. Ráadásul van a több hetes várakozás, hogy "megérkezett-e már"...
Az meg hogy felajánlanak félár refundot a visszaküldés helyett... elég rossz szájízt hagy maga után, hogy van egy totál bizonytalanul használható tabletem és elbuktam a felét. -
bacizone
csendes tag
Bárki aki Teclast P20 HD-n gondolkozik... ne tegye!
Sajnos ez a tablet egy hulladék.
Kislányomnak vettem, és bár szép a képernyője, de egyfolytában fagy, pl. Spotify lejátszás közben vagy simán mezei videó lejátszáskor. Crash loop-ba kerül és néhányszor reboot után összeszedi magát, elindul... de utána kezdődik az egész előlről. Ha nem használom egy ideig, akkor egy ideig jó (érezhetően nem melegszik), de valamennyi használat után szinte mindig ugyanide jutunk.
Jah, alig van pár dolog felinstallálva (játék zéró!). A home office-ban a Teams-et is képtelen fagyás / reboot nélkül futtatni.
Már a többedik kínai tablettel járom meg (Cube, Teclast, sőt még egy LG is rövid életű volt), néhány évente mindig úgy vagyok vele hogy adjunk nekik egy újabb esélyt, hátha már jobbak... de sajnos nem. Fosok ezek mind, hogy az zéró szoftverfrissítést már ne is említsem.
Szóval ez a 30-40 ezres kategória olcsó ugyan, de sajnos itt maximálisan igaz az "olcsó húsnak híg a leve".
A 6 éves iPad Air2-m még mindig kap szoftverfrisssítést és hibátlanul működik folyamatos napi használat mellett... szóval inkább egy használt vagy új alap iPad, soha többet ezek a noname kínai szarok! Ja, nem, nem vagyok Apple hívő, de tabletben ezt látom az egyetlen hosszútávon is életképes alternatívának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest