- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbadforty
tag
válasz
bigbadforty #50068 üzenetére
Bocsi, lehagytam pár dolgot, de pótolom: Magyarországon szeretném vásárolni újat, a kijelzőt igazság szerint nem tudom, milyen lenne a jó, tényleg nem vagyok ezekben otthon. És az ár legyen max 60-65k.
-
bigbadforty
tag
Sziasztok!
Nem találtam hasonló aktív fórumot, szóval tőletek kérnék egy kis segítséget. Barátnőmnek szeretnék tabletet nézni, elsősorban office alkalmazásokra, egyetemi rohangálásra, egyetemi munkákra, meg azért netezésre kellene. Árat nem tudok behatározni, de 60 körül nézegettem, lényeg, hogy gyors és megbízható legyen hosszú távra. Egyáltalán nem értek a tabletekhez, tehát bármilyen márka szóba jöhet. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest