- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotyatv
tag
Sziasztok!
Csatlakozom a Teclats M30 csoporthoz!! 17 nap alatt jött meg a Banggood-ról 46000Ft volt. Szerintem megérte az eddigi néhány órás használat alatt tapasztaltak alapján. -
Zotyatv
tag
Sziasztok!
Mágneses érzékelő van a Teclast M30-ban?
Ha tudnátok olyan tokot ajánlani amely összecsukáskor mágnesesen rögzül vagy egy fül ráhajtásával annak örülnék. Elfáradtam a keresésben... Köszönöm!! -
Zotyatv
tag
Sziasztok!
12-én rendeltem a Teclast M30-at a Banggoodról, de a nyomkövetési szám alapján még semmi hír róla. Ez normális? -
Zotyatv
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, hogy ezek mennyire megbízhatóak? CHUWI Hi9 Pro A 4G B20 miatt érdekelne+ az ára miatt.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged