Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mist_13

csendes tag

Úgy látom ez egy eléggé élő fórum. és hozzáértők mozognak itt.
    Honda Jazz kocsimban az egysoros kijelzős fejegységet kiváltattam egy 8"-os, a régi rádió csatlakozóit tartalmazó (sőt a műanyag burkoló lemez is) kínai tabletre. Iszonyú sokat tud, videó kamerák, TV, külső memóriák (SD, USB, Jack, GPS antenna stb) csatlakozók, van kb 8 db hw-es gombja, kormányról is vezérelhető, BT kihangosítás, telefonkönyv, mikrofon, wifi, érintőképernyő, sw rádió felület, equalizer, vagy 60 rádió memóriával, videólejátszás, DVD, CD lejátszás, navigáció, zenelejátszó, szóval mi szem szájnak ingere. (kivéve SIM kártyahely, de a teló hotspotját szépen használja). HONDA logóval jelentkezik be, szóval teljesen a típushoz lett idomítva.
    Sajnos a tabletről semmi info, eléggé le van egyszerűsítve a 6.1 Android, és a cég is elérhetetlen aki berakta.
    Gyönyörű a hangja, mindent finoman be lehet állítani, megbízhatóan működik, nagy belső memóriája is van
    Két dolog amivel nem vagyok teljesen elégedett:
    -Bár az ablak "pöttyös" részére GPS antenna van ragasztva, a navi lassan talál holdakat. Illetve ha a gps teszttel indítom, gyorsan ~5 mp alatt kapcsolódik 5-8 holdhoz, de a Maps valahogyan lassan (2-5 perc) veszi át a GPS adatokat. A Wazze még lassabban. Mit lehetne tenni?
    -A másik problémám, hogy az idétlen informatikus, aki a zenelejátszó képernyőjét tervezte, középre berakott egy hatalmas mappa ikon képet, s ezért a bal oldalon kilistázott zeneszámok csak kb 20 karakter hosszú neve fér el, ott csonkol!
    Nekem valami egyszerű, listázó zenelejátszó kéne, ami a címet teljes hosszában megjelenítené. Mint egy fájlkezelő. Tud valaki javasolni egy jó lejátszót?

Új hozzászólás Aktív témák