- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szomj4s
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy ipad pro 9.7"-est használok (elég jó), de only wifi. Szeretném cserélni, hogy GSM is rendelkezésre álljon.
Androidos tabletek közül a Samsungnak néztem az S5e, az S6 és az S7 tabletjét.
Melyiket érdemes választani, ha kizárólag böngészés, valamint netflix és lokális médiafogyasztás a cél?
A tökéletes kijelző a fontos. (A 120Hz nem biztos, hogy megéri azért a plusz 100000Ft-ot.)
Van esetleg valami támpontotok, vagy más típusok is szóba jöhetnek? -
Szomj4s
tag
válasz
Oldman2 #65793 üzenetére
Köszi a gyors választ, kb egyazon áron tudnám beszerezni.
Amire nekem kellene a tab, az filmnézés, böngészés, néha egy kis casual game.
Néztem a teszteket, de valahogy itt az üzemidő terén meglepően teljesít a lenovo...
Nem értem miért
Mivel szükségem sincs a kamerára, a 0,4 mm vastagság pedig elhanyagolható, nem tudom, hogy mibe is kapaszkodjak, mert még GPS se kellTalán az üzemidőbe, és a kijelzőbe lehetne, de az egyik eredménye kétes, a másik pedig majdnem ugyanaz. Véleményetek szerint melyik lehetne a befutó? (gari időben is közel azonos a helyzet)
-
Szomj4s
tag
Sziasztok!
Milyen érveket lehet felhozni egy LG g pad 8.3 és milyet egy lenovo tab s8 mellett /egymással szemben?
Nem tudok dönteni, mind a kettő közel ugyanazokkal a külsőségekkel van megáldva, de hol lehet a kutya elásva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest