- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok! Annyi kérdésem lenne hogy egy Type C csatis MI Pad 2-höz C-USB kábellel csatlakoztatott kis egér egység műkdni fog-e, és használható lesz e az egér, valamint h ez milyen oprendszereken lenne lehetséges, akár androidon is vagy csak windowson?
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok! Táblagép vásárlása előtt állok, és ebben szeretném kérni a segítségetek!
Pár kérdésre nem fogok válaszolni, hisz eleve egy kinézett modellről lenne szó, hogy megéri-e, és jó döntés lenne-e megvásárolni.
Átmérő mindegy, elsősorban egyetemre kéne a kis gép, jegyzet írásához, és megnyitásához (pdf,doc). Ezeken kívül főként internetezéshez, böngészéshez kellene, de persze menne rajta film és/vagy játék is.
Vásárlást eleve külföldön gondoltam, mert sokkal olcsóbban lehet hozzájutni a kütyühöz, viszont itthon meg járna rá egy év garancia, ebben is a segítségeteket kérném, mert speciell gearbestre gondoltam, ami sokak szerint elég nagy lutri.
Pénzben 50-70 ezer forintra gondoltam. NA most mivel a konkrét modell ami után érdeklődnék az a Xiaomi Mi Pad 2-ő, két változatban kapható 16GB-os android, és 64GB-os Android/Windows. Ebben is a segítségetekre lennék melyik OPrendszer lenne ideálisabb, mert szerintem nekem elég lenne a 16GB-is, max a filmek nem férnének rá. a két modell amúgy pont az ár intervallumom két végpontja.
A gép amúgy nagyon tetszik, szimpatikus. Egyedül a 2GB RAM böki a csőröm, kevésnek találom
Tesztvideón látszik sokszor beakad, és lassú. Főként erre lennék kíváncsi ha valaki tudna információval szolgálni nekem.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget, remélem lesz valaki aki hasznos infókkal tud ellátni, vagy esetleg aki már rendelkezi a fent említett kütyüvel. A vásárlást 1 hónapon belül tervezem, már elég régóta nézegetem a kicsikét csak a RAM miatt vakarom a fejem. NA meg persze a garanciázás vám stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged