- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kértem segítséget tablet vásárláshoz. Asus zenpad 8" (2Gb ramos) asus 572 c 7" és Lenovo yoga 2 között vacilláltam és az utolsó nyert ( miután mindet megtapiztan edigibe és mediaba) .
Pár napja gyűröm, megy rajta minden. Sajna a Lenovo yoga 2 fórum halott,így az első felmerülő problémámról itt kérdeznék.
Ha automatára állítom a fényerőt nen sikerül jól belőnie, sokszor túlságosan sötét lesz. Ezzel mit lehet csinálni,ha nem értek a mókoláshoz? -
Tünci86
csendes tag
válasz
cidalain #63654 üzenetére
Szia!
Asus zenpadot néztem én is de az 1Gb ramos tesztjében nagyon lefikázták
Ezt észrevettem hogy valamiért kifutnak a 2 Gb RAMos masinák,de miért? Volt az AsusFHD8as, sima wifis már sehol nincs pedig arról csak jókat olvastam...
Akik szokták figyelni az árakat mi a tapasztalat mennyi idő alatt csökken egy új tablet kezdő ára? Nagyon szemezek a Huawei mediapad M2 vel, de még eléggá borsos az ára.
-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
Új tablet vásárlása előtt állok! A régit sajna párom összetörte. Szóval egy Asus memopad Hd 7em volt. Ha már veszek egy kicsit frissebb masinát szeretnék (Android verzió)
Tudnátok ajánlani 70 ezer környékén 8"as méretű legalább négymagos,legalább 2 giga RAMos és minimum HD felbontású tabletet? Szerettem Asust, nagyon strapabíró és gyors volt, és sokáig bírta az akksija.
Elég ha wifis, és OC2-t vigye mert totál rákattantam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged