- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kantorcsaba
csendes tag
Sziasztok!
Fórum sugallatoknak is köszönhetően vettem egy ASUS ZenPad 10 Z300C tabletet. (Akció keretein belül még jelentősen olcsóbban is sikerült)
[link]Nagyon szép! Nem sokat használtam még de aki ebben gondolkodik szerintem jó vétel. A kamera nem ér sokat mint az várható volt de ennél a kategóriánál úgy néztem ez nem is szempont.
Egy kérdésem lenne: Másoltam rá pár filmet és videót eltérő kiterjesztéssel hogy mit játszik le de e tekintetben nem volt túl pozitív a kép. PL nincs hang vagy kép, vagy semmi. Esetleg ezen lehet javítani valami beállítással vagy letöltéssel??? A rendszer frissített de nem tudom erre van e megoldás?
Köszi! CS
-
kantorcsaba
csendes tag
Sziasztok!
Ajándékba vennék tabletet 60.000 kategóriában.
Méret követelmény: 10" vagy kb akkora.
Felhasználás szokásos: net, film, zene, média
Fontos a PC csatlakoztathatóság, a képek és dokumentumok könnyű másolhatósága konzultációk céljából.Kettőt néztem ki de nem igazán tudom melyik éri meg jobban. Egyikben kicsit több a memória, másikban viszont jobb a fényképező ... memória úgyis bővítve lesz....
Samsung Galaxy TAB E 8GB 9.6
[link]
ASUS ZENPAD 10 10.1" IPS 16GB
[link]Tudnátok segíteni a döntésben akár tapasztalat útján vagy van más javaslatotok esetleg?
Köszönöm szépen!
Üdv Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest