- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kantorcsaba #65534 üzenetére
Tegyél fel egy "normális" videólejátszót. Ez ízlés dolga, pl.: vlc
-
Exian
addikt
válasz
kantorcsaba #65455 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy aki tablettel fotózik, annak úgy is kell
Persze ez csak vicc, és valószínűleg a Samu kamerája jobb, bár nem minden a Megapixel...
Telefonnál még oké a fotótudomány, azt azért előkapja az ember sűrűn, ha nincs semmi normálisabb fotóeszköz az embernél, de én személy szerint tabletet ilyen célra alkalamszerűen sem használnék.
"ASUS-nál is lehet másolgatni simán eszközök között ugye (PC, laptop, képek, doksik)?"
Ezt nem igazán értem. Ez nem eszközfüggő, ezt bármelyik eszköz tudja, ez inkább alkalmazás kérdése (én erre az ES File Explorert használom).
-
Exian
addikt
válasz
kantorcsaba #65453 üzenetére
SZERINTEM egyértelműen az Asus a nyerőbb.
Több ram, jobb kijelző (TFT vs. IPS), dupla akkora ROM (én a 8GB-t tutira nem vállalnám, van 8GB-s és 16GB-s tabletem is, a 8GB-re rárakok pár dolgot és már vége, mivel nem lehet a teljes 8GB-t alkalmazástelepítésre használni, a 16GB-s tabletemen meg van egy halom alkalmazás, játék, és még filmek is, SD kártyára még nem volt szükségem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hardcore café
- Projektor topic
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest