- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
macmelon
csendes tag
válasz
Smithy87 #24250 üzenetére
Köszi!
Ezek szerint a kérdésem alapján nem tűntem elég alaposnak
Jóval több, mint 400 hsz-t visszaolvastam (1200-at volt energiám
), de azért tettem föl a kérdést, mert nem találtam választ. Nyilván a MyAudio, Wayteq, ConCorde, Navon stb. ismétlődtek. Viszont más szempontok szerint válogattak akik írtak: a teljesítmény vagy a 3G valakinek fontos, nekem pont most nem kell stb. A megjelenítő minőségéről elég keveset olvastam, a MyAudiók esetében pl. 7"-osoknál inkább rosszat.
Szóval továbbra is várom az infót, hogy melyiknek szép a képe az alsóbb kategóriások közül. Előre is köszönöm!
-
macmelon
csendes tag
Sziasztok!
A rövid verzió: szeretnék egy olcsó tabletet szép képpel, itthonról megvéve.
A részletes: igyekeztem végiggondolni az összes szempontot, és rangsorolni. Mivel olcsó gépet szeretnék, ezért jópár dologról lemondok, de még lehet, hogy így is túl sokat akarok.
Legfontosabb
- Szép kép, nagy betekintési szög, semmi villódzás.
- Csak itthoni beszerzés (magyar webshop vagy fizikia bolt) kerül szóba.
- Wi-Fi kell, de ez gondolom alap (nem muszáj n-es).Jó lenne, de kevésbé fontos
- Jó lenne, ha kevésé melegedne.
- Hosszabb működés akkuról.
- Normális összeszerelés, anyagok.Semmi szükségem rá (azaz nem baj, ha tudja, de pénzt nekem most nem ér)
- Nem kell jó vagy több magos processzor, memória (felhasználás kizárólag dokumentumok, és weblapok megnézése, esetleg nagyritkán YT videó, de az sem jellemző; biztosan nem lesz hasznláva filmnézésre, játékra, erre van más, ill. nem igény), ebből következően HDMI-re sincs szükségem.
- Nem kell 3G és nem kell GPS (nem fogja elhagyni a lakást).
- Nem fizetnék plusz szolgáltatásért, pl. tárhely (ez megoldható máshogy).
- Nem kell kamera (nem baj, ha van, de erre is van célszerszám).Az anyagi keret
Eredetileg azt gondoltam, hogy nem kell tablet, amikor realizáltam, hogy már 30e alatt kezdődnek, akkor rájöttem, hogy mégis lesz ilyen karácsonyi ajándék, ahogy fokozatosan megismertem a kínálatot láttam, hogy a legolcsóbbaknál talán érdemes lehet picit jobbat. Amiben még nem tudtam dönteni, mert ehhez kézbe kellene venni, és el fogom tudni dönteni:
- Elég-e a 7", ez esetben 40e-ben maximáltam magam számára az árat.
- Vagy kell nagyobb, ez esetben kénytelen leszek 50e-ig elmenni, ahogy nézem, igazából jó lenne 40e alatt maradni, és jó lenne nagyobb, de ez együtt nem fog menni.Mondjuk azt, hogy két nyertest keresek, a fentieknek megfelelő nyerő 7"-ost, és a nyerő nagyobbat, és majd azt a kettőt fogom kézbe, hogy összehasonlítsam melyik méret kell.
Mivel karácsonyra lenne, így várakozás, utánajárás belefér. A konkrét típusokon túl is minden tanácsot, gondolatot örömmel veszek. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest