Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
irakoczi22
csendes tag
Köszi a segítséged, a pénz is sokat számít,
de egyedül a műszaki cikekkel vagyok úgy hogy "olcsó húsnak...". Minden napos használat miatt inkább komolyabb tabletet szeretnék.Tudomásom szererint nagy átlag (persze amit hall az ember...
egy vagy másfél év után elromlik az apple, ebből mi igaz, és most nem azt akarom hogy itt a nagy apple fanok szétszedjenek
csak érdeklődni szeretnék. Illetve sok helyen ovastam hogy zártabb rendszerű, ez mit takar? -
irakoczi22
csendes tag
Hello, sziasztok!
Van egy "nagytudású" laptopom amivel ugyebár szinte mindent megtudok oldani.DE szeretnék egy hordozhatóbb, könnyebb gépet, tabletet. A kérdésem az lenne hogy melyiket ajánlanátok, 10.1 környékén gondolkodom, nekem pont kézre esik,a márkák amiken eddig gondolkodtam: samsung, asus, apple, konkrétan(galaxy tab 2 vagy a sima 10.1, asus transformer prime tf 201, ipad 3). A notommal tudok hotspotolni szóval azzal nincs gond. Az ipad3 kijelzője és készenlétije tetszik, de mivel eddig nem volt "ios" meg "itunes", ezért szinte fogolmam sincs hogy ezek mit takarnak, eddig csakis androidos készülékeim voltak.Az asusnak fikázzák a wifijét és a gpsét, Főként netezésre projektek levezetésére illetve "office" eszközökre lenne szükségem.Sokat számít a készenléti idejes is. Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- MIUI / HyperOS topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de egyedül a műszaki cikekkel vagyok úgy hogy "olcsó húsnak...". Minden napos használat miatt inkább komolyabb tabletet szeretnék.Tudomásom szererint nagy átlag (persze amit hall az ember...
egy vagy másfél év után elromlik az apple, ebből mi igaz, és most nem azt akarom hogy itt a nagy apple fanok szétszedjenek 
Dr.NX