- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vinyard#
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem best buy tabletet ajánlani? Már ha létezik ilyen a 70-75 ezer forintos piacon jelenleg.
Igazából nem tudom, hogy 7 colossal, vagy 10 colossal járnék jobban. Elsősorban dokumentumok olvasására, előadásanyagok nézegetésére, e-book olvasásra (ergo tanulásra), internyetezésre, esetleg filmnézésre használnám.
3G, GPS nekem nem kell, viszont IPS kijelzőset vennék mindenképpen, 150 vagy afölötti ppi, és memóriabővíthetőség mellett. Kétmagos procit sem bánnám.
10 col környékén láttam, hogy a MyAudio Tablet Series 10 1016DCC nem rossz vétel, illetve jónak tűnik a ConCorde tab 9.7 IPS Plus is a száraz specifikációk alapján. Ja, enniy pénzért már normális magyar supporttal rendelkező márkára ruháznék be mindenképpen. Aki ismeri ezeket a táblákat, mi a véleménye róla? Esetleg valami más 10 col körül?
No és a 7-es mezőnyben mi számít most jó vételnek? A Nexus 7 jó lenne, csak nem nagyon bővíthető. A 16 gigás verzió meg már éppen kicsúszik ebből az árkategóriából, ha jól láttam.
Karácsony körül venném, bízok valami jóféle akcióban.
Köszönöm előre a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ingatlanos topic!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India és az AI a McDonald's jövője?
- BestBuy ruhás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest