- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Vinyard# #24865 üzenetére
Szerintem a Samsung GT-P3110 bele fer a keretedbe, es az egy jo kis tablet.Van SD is.
/* Nem is ertem, miert nem azt veszek... de ha mar a telefonom is Tegra... */Latom, megeloztek... // (#24874) z0d1AK válasza Vinyard# (#24872) üzenetére
(#24856) spiritex válasza tvamos (#24851) üzenetére
Egy ilyen touch hibatol biztos kipukkadna az agyam... de gondolom itt, a vilag ertelmesebb felen nem hagynak magamra egy ilyennel, hanem cserelik. -
Guszty81
tag
válasz
Vinyard# #24865 üzenetére
Nekem MyAudio 1016DCC-m van. Sajnos SD hiba miatt ez sem bővíthető (állandóan eldobja az SD-t, várakozok a hibajavításra), meg szintén szoftveres gond, hogy alvó módban is max 2 napig bírja a 7200mAh-s akksija. De ezen kívül szerintem minden nagyon jó rajta. Sokan írják még hibának a gyenge WIFI-t, mert fém a hátlap, és árnyékol, de nekem egy 110nm-es lakásban a 2 véglet között is van stabil jelem... bár már elég alacsony, de van.
A Concorde elvileg 1024*768-as felbontású, 9,7"-os, így a 150ppi-be sajnos nem fér bele (132-re jön ki), viszont ennek sokkal jobb a supportja (tapasztalatom nincs, csak sok fórumot olvasok), és elvileg semmi hibája nincs.
10" körül pedig ha jól tudom, sok egyéb választásod nincs is (MyAudio 916DCC-vel nagyon sok a SW-es hiba, az új JB-ről pedig még mindenki hallgat, ami nem túl jó jel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest