- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delta×
senior tag
Valaki tudja ajánlani egy Tabletet 20 ezer forint körül ? Anyumnak kellene egy netezésre skype videócsetelésre youtube és egyéb dolgokra!! Legalább 1 giga ram legyen benne !!
-
Delta×
senior tag
Valaki tudna mondani egy programot ami segít a tabletomhoz a controllereket csatlakozni ? (Chuwi v88)
Mert ugye a tabletre lehetne csak nem tudom ehhez kell e valami beállítás vagy program vagy wtf...
Próbáltam Xbox360 és sima Pc controllerrel is -
Delta×
senior tag
válasz
tjb007 #40441 üzenetére
Amint megjön kiderítemcsak minél többet akarok tudni róla ><
várom mint a kisgyerek a karácsonyt .. Glock-omat nem vártam így
Azt láttam hogy Xbox és ps kontrollert minden gond nélkül vitte, de nekem ilyen pc kontrollerem van, valami jobb fajta és jó volna hogyha tudnám használni fps játékokban meg tps-ben is -
Delta×
senior tag
OTG minden kontroller-t tud érzékelni ? vagy csak az Xbox és PS3-at ?
-
Delta×
senior tag
van valaki aki ért a pandawill-hez ? Vettem egy tabletet azóta eltelt 4 nap és nem tudok belépni a pandawill-es accomba... a mail-omra nem küldenek levelet mint jelszóemlékeztető de viszont ugyan arra a mailra tudtam regisztrálni :/ a tablet meglett véve azzal nincs gond kaptam is számlát róla paypal-en de azt akarom valahogy megtudni hogy a csomag után birok e nézni hgy merre jár ah már elküldték egyáltalán
-
Delta×
senior tag
Tudja valaki hogy miért ilyen lassú meg akadozó a pandawill ? Frissítik a weboldalt ? Amit rendeltem tablet akarom megnézni h elküldték e már de egyszerűen lefagy az oldal mielőtt akármit is beadna
-
Delta×
senior tag
Chuwi V88-at lehet hagyományos USB-töltővel tölteni ? vagy csakis a gyári töltővel szabad ?
-
Delta×
senior tag
Köszönöm szépen
Azt választoma hol van singapore posta mert arról sok jót hallottam
(pandawill a singapore ? mert ezt az oldalt már mutatták nekem csak nem találom miylen posta van ) -
Delta×
senior tag
Mai nap akartam megvenni a Chuwi v88-asom erre : Sorry, this item is no longer available!
-.-
Tud valaki egy linket ahonnan meg lehet rendelni 40 ezer alatt vagy max 40500-ért ?
Továbbá China post vagy Hong-Kong post a jobb ? -
Delta×
senior tag
Hogyha már így szóba jött az OTG valaki tudna erről nekem küldeni valami infót ? mert foggalmam sincs mit jelentene
-
Delta×
senior tag
Hello tudnátok segíteni tablet választásban ?
40-45-50 ezer forintom lenne rá ekörül szeretnék egy 2 gigás vagy 4 magos vagy a kettő kombinációját valami jó kis gépet venni!!
Amit kinéztem az a : PIPO U8 RK3188 lenne de nem ismerek semmi tablet márkát illetve azt h mit kell rajtuk nézni !!
Pár vásárlási tippet tudtok adni ? vagy konkrét termék ajánlatokat ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest