- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsegif
csendes tag
válasz
Bogárka7 #27849 üzenetére
Én kettőt próbáltam a másik az meg mint a dps 9 nem akart letölteni a play-ről. Amikor először bekapcsoltam akkor letöltött csak amikor kikapcsoltam a wifit és megint be kapcsoltam utána küldte a hiba üzenetet hogy:HIBA A SZERVERRŐL VALÓ LETÖLTÉS SORÁN.......................... De ha meg szüntettem a gmail fiókomat majd megint beírtam úgy működött amíg ki nem kapcsoltam a wifit. Úgy hogy nem próbáltam meg még egy harmadikat.
-
zsegif
csendes tag
válasz
Bogárka7 #27845 üzenetére
Hali. Nálam volt a navon meg a dps is. Mind a kettőt vissza cseréltettem mert a navon 10 a bal fele nem érzékelt. A dps 9 nem volt hang csak fülhalgatóval. A havernek a dps 9 nem töltött le a play-ről. Most egy modecom freetab 2096 van. Olcsó kategória de ezen minden működik. Ez a hatodik. Az előző ötöt vissza cseréltettem. Javaslom az első 3 nap próbáljad mert ha hiba van akkor még a pénzt is vissza kérheted. Tapasztalat.
-
zsegif
csendes tag
Hali. Még új vagyok a tablet témában. Vettem egy MODECOM freetab 2096-t 4.0.4 renszerrel és hogy tudnám ezt meg root-ni? A z4root programmal meg lehet csinálni, nem lesz baja a gépnek? A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest