- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Hi! Pár hónapja még érdeklődtem itt és arra jutottam második generációs nexus 7 kell nekem, viszont akkor elhalasztottam a vásárt. Most visszatérnék rá, csak az lenne a kérdésem, hogy így 2015 végén elavultnak számít egy újabb nexus 7? Régen egyszerűbb volt eligazodni a hardverek között, mert kb. elég volt a magok számát, órajelet és a ram-ot figyelembe venni, de manapság már szinte minden 4 magos
Nagyjából netezni kéne a tablet, meg néha jegyzetelni, chatelni ilyesmi, szal semmi extra, játékra sosem használnám.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
tjb007 #58272 üzenetére
eddig ezeket nézegettem használtan:
- nexus 7 első-második generációsakat egyaránt, de az asus termékekkel nincs jó tapasztalatom, és az első gen.-re panaszkodtak is sokan ha jól tudom, esetleg akinek van saját, tapasztalat érdekelne
- kindle fire hd: tudtommal ezekre is van cm, de nem tudom mennyire megbízható cuccok, és mivel gyárilag "kiherélt" android fut rajtuk, félek, hogy a cm is hektikusan fog működni, de ne legyen igazam
- galaxy tab 2 sorozat: no ezek tudtommal 2 magosak, és nem tudom egy ilyen hardveren mennyire döcög el a cm11, ami amúgy van rá asszem.
kb. ennyi... -
jjeahh
nagyúr
Sziasztok! egy ideje kiléptem az androidos világból, most szeretnék egy tabletet újra...
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
tökmindegy, de 7-8", tehát kisebb méret előnyben
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
használt is szóbajöhet természetesen, sőt!
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
az "itthon" nálam nem opció, mivel egy ideje nem Mo-n lakok... szinte minden hasonló kütyüt ebayről szoktam beszerezni amúgy
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
böngészés, chatelés, jegyzetelés, fotók nézegetése, bár nem muszáj tökéletesen színhelyes legyen a kijelző, de ips azért előnyben, nagyjából a portfóliómat mutatnám meg másoknak és inspirációként szoktam modelleknek mutatni pár képet telón pózokról fotózás közben stb., ez tabon kényelmesebben menne, nagyobb a kijelzője. Játszani nem fogok vele, filmet sem nézek majd rajta.
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
ebay-en 40 font-tól 100 fontig egész tűrhetőeket láttam, csak nagy a kínálat, és nem igazán vagyok képben már a hardverekkel, tehát mondjuk huf-ban gondolkozva max 50k, ha nem túl kevés...Konkrét elképzelések:
- legújabb android is fusson rajta viszonylag gyorsan, tehát gondolom kell 4 mag + 1gb ram, de ebben nem vagyok biztos
- legyen rá cyanogenmod 11 frissítés rendszeresen, ez meg a keret gondolom alaposan leszűkíti a kört
- szín, márka, egyebek kb. mindegy, csak ne legyen valami kínai vacakvalami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Revolut
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest