-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike Farrel
tag
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnék tabletet vásárolni (sajnos a Galaxy Tab S3 elhalálozott amit eddig használt), de kicsit elvesztem itt a dolgokban. Ebben szeretnék segítséget kérni.
Amire használni fogja elsősorban Youtube, mert onnan nézi a horgoláshoz a videókat, illetve Netflix menne rajta sokat, meg egy kis játék, de ott is a Mahjong, szókereső a tuti nála.
Keret nagyjából 130K, illetve ami még fontos lenne, hogy minél nagyobb legyen a tablet (horgolásos téma miatt).
Amiket én néztem az összefoglaló alapján:
1. [Honor Pad 9]
2. [Xiaomi 1.]
3. [Xiaomi 2.]
Illetve ezt nem tudtam még hova tenni, bár a RAM szegényes benne:
[Honor Pad X9]Kérdésem lenne, hogy az összefoglalóban meg van jelölve a Xiaomi Redmi Pad Pro is. Az általam megjelölt 2. és 3. pontban ezek a tabletek vannak de mégis van köztük különbség. A Media Marktos az Snapdragonos procis, viszont a Best Byteos az Cortex-es. Illetve a kijelző egyiknél IPS, a másiknál LCD. Kérdés ezek mennyire számottevő különbségek a két tablet között?
Szívem nekem a Honor Pad 9 felé húzna, kérdés jó választás lehet-e több évre vagy esetleg tudtok ajánlani ennél jobbat is ebben az árkategóriában? Én használt cucc elől sem zárkózom el, ha abból van valami ajánlott Galaxy vagy bármi ami jobb ezeknél hosszútávon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged