- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy asus zenpad 10 z300m tablet.
Euronics oldala egy átok, de szürkét szeretnék... Tapasztalataitok alapján érdemes onnan rendelni, ha végre valahára betöltene? Emagon már van egy fehér, de ha sikerülne a szürke, azt visszamondanám. -
lovace
aktív tag
válasz
tboy93 #70248 üzenetére
Alkalmazásokat nem lehet esetleg memóriakártyára átpakolni? Vagy csak ha rootolva van a készülék? Mintha valami ilyen rémlene régről, mikor még rákényszerültem.
Egyébként facebookos dolgok nem lennének telepítve rá, maximum böngészőből menne, nekem az is bőven elég, nem vagyok 0-24-es típus.
Elsődleges célom tényleg az lenne, hogy az olyan könyveket, amiket nem veszek meg, illetve nincs kiadva e-book olvasóra optimalizált változatban is el tudjam olvasni. Ezt a célt elmondásod alapján ezek szerint teljesíti. Gondolkodtam 2GB-oson is. Mellette szól, hogy a kütyüjeimet általában évekre veszem, így az tovább "bírná", viszont ha az előbb említett célt kiszolgálja egy kisebb teljesítményű is, akkor meg nem adom ki csak úgy heccből a dupláját érte. -
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Mire elég ma 1GB RAM egy androidos tabletbe? Olvasásra, internetezésre, kisebb programok futtatására, esetleg ritkán filmnézésre? -
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Hány hüvelykes legyen a kijelző?
9-11 hüvelykes készüléket szeretnékÚj, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
csak újItthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről?
Csak hazai, számlás, megbízható bolt érdekel.Mire szeretnéd majd leginkább használni?
Elsősorban olvasás (e-book olvasó mellé, nem helyett), böngészés.Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
Bruttó max 60.000 Ft-ra gondoltam, viszont a jövő heti BlackFriday keretében talán sikerülne kifogni ennél olcsóbbat is.
A fentieken kívül szeretném, hogy 2GB RAM-mal rendelkezzen. Tudom, hogy az olvasás ezt nem feltétlen kívánná meg, viszont hosszú távra tervezem a használatát, nem fogom jövőre váltani. Szín mindegy, márka mindegy. Android rendszerrel rendelkezőt szeretnék!
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest