- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugger001
csendes tag
Sziasztok! Van egy Huawei T5-ös tabom, és szeretném tudni, hogy miért
nem sikerűlt kapcsolódni OTG - n keresztül a pendrive-hoz.Lenne néhány dolog amit szeretnék ide oda másolgatni. A másik tabom rögtön kijelzi a kapcsolatot, ezért nem az OTG vagy a pendrive a ludas. Az asztali gép viszont símán kijelzi az összeköttetést a tabbal a töltő kábelen keresztül.
Mit javasoltok, hogy tudjam használni a masinát? Előre is köszönöm a
segítséget. -
Nyugger001
csendes tag
válasz
Mariann294 #78930 üzenetére
Sajnos félreérthetően fogalmaztam. Így lett volna pontos : Köszönöm az
eddigi hatásos segítségedet.... Persze így is gondoltam, mert megoldást adott a problémámra.A screen lockot pedig az általad említett pontatlanság miatt nem vállaltam be. Mégegyszer elnézést kérek. -
Nyugger001
csendes tag
válasz
Mariann294 #78928 üzenetére
Elnézésed kérem.Nem gondoltam, hogy megbántódsz.Valóban jó megoldásokat
írtál,ès meg is oldotta aproblémámat.Mégegyszer köszönöm,további szép napot. -
Nyugger001
csendes tag
válasz
Nyugger001 #78925 üzenetére
bocsi a pocok helyett
a lockot akartam írni. -
Nyugger001
csendes tag
válasz
Mariann294 #78924 üzenetére
Köszönöm a hatásos
segítségedet,a screen
pockot most kihagyom. -
Nyugger001
csendes tag
válasz
Mariann294 #78903 üzenetére
Szia!Melyik alkalmazás volt ami Neked teszik? Én is néztem többet is,de a nem igazán
volt bizalmam egyhez sem.Természetesen csak a felhasználók véleményét vettem figyelembe. -
Nyugger001
csendes tag
válasz
Mariann294 #78896 üzenetére
Szia! köszi,hogy utána néztél a kezelésinek.Nagyon jó amit küldtél,de volna még ami érdekelne pl:arcfelismerés
beállítása,képernyő tovább maradjon bekapcsolva,képernyőt érintéssel lehet-e bekapcsolni mert az Acer tabomat lehet.Hirtelen ezek jutottak az eszembe.Ha tudsz segíteni megköszönöm.Szép estét. -
Nyugger001
csendes tag
Hali! Azt szeretném kérdezni,hogy a Huawei T5 /10.1 -hez hol találok magyar nyelvű kezelési utasitást?
Csak 82 oldalas angol nyelvűt találtam .Köszi ha tudtok segíteni.
. -
Nyugger001
csendes tag
Sziasztok! Ma berendeltem egy Huawei T5 /10 32GB -os wi fi -s tabot 62.900 pénzért. Az árukeresőn találtam,
akit érdekel keressen rá.Üdv. -
Nyugger001
csendes tag
Üdv.Látom mást is érdekelne aT5 ös beruházása.65 körül nekem is megfelelőbb vétel
lenne mint a 70 feletti.Én is vadászok rá, figyelem az árakat.,de ha nálam hamarabb
látnátok olcsóbban a jelenlegi árnál megosztanátok itt a fórumon a lelőhelyet ? Természetesen ha én látom hamarabb ugyanezt teszem. Köszönöm és BUÉK.
mindenkinek. -
Nyugger001
csendes tag
Köszönöm a segítséget(tanácsot) . Kicsit még vároka beruházással hátha lesz esetleg egy ünnep utáni leárazás.
-
Nyugger001
csendes tag
Sziasztok! Tabletet szeretnék venni és mint a fórumozók többsége én se tudok dönteni. Amit nézegetek,Samsung A 10.1 2016-os T 585 wi-fi 32 gb, vagy a Samsung T 580 2018 wi-fi 32 gb.Mit tanácsoltok, melyik jobb választás a kettő közül?Néztem az általatok sűrűn javasolt Lenovo Tab 4-et és a Huawei M3 Litte10.0 is. Mind a kettő jobb vétel lenne csak a péntárca max 70 ropi ig van nyitva.Ha ezen a lehetőségen belül esetleg tudnátok jobbat az általam kiszemeltnél módosíthatok Igazából csak itthonról vásárolnék szivesen.
Előre is köszönöm a segitséget . -
Nyugger001
csendes tag
Üdv! Köszönöm a gyors válaszokat.Próbáltam tájékozódni mielőtt tanácsot kértem . Sajnos kevés felhasználó
osztotta meg a tapasztalatát. Nem tudom, hogy atos30 által említett hiba mennyire jellemző.Az említett
Lenovo-nál nagyobb kijelzőst keresek, 8"a jelenlegi tabom is.Amit zebede írt szerintem elég jelentős különbségek a Chuwi javàra.Lehet , hogy várok egy keveset hátha kijavítják a meglévő hibákat vagy másik megoldás után nézek.Nem sürgős a dolog, csak ez a Chuwi jó vételnek tünt ,megmozgatta a fantáziám.
Köszönöm a válaszokat , további szép estét. -
Nyugger001
csendes tag
Üdvözletem a tanácsadóknak!
Szeretném a véleményüket megkérdezni,hogy megfelelő -e a szept.ben megjelent Chuwi Hi Pad tablet egy átlagos használatra mert az ajánlat mintha inkább a játékosoknak szólna. A paraméterei jónak tünnek és ahhoz képest az ára is nagyon kedvező.Ehez képest érdemben nem volt hozzászóló.Magam nem vagyok igazán járatos a számitástechnikában ezért kérnék tanácsot.Előre is köszönöm. -
Nyugger001
csendes tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni,hogy az Acer taboknak van-e külön topikja? Köszönöm. -
Nyugger001
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szeretném megkérdezni,hogy honnan tölthetném le az Acer Iconia B1-850 -es tabomhoz a kezelési útmutatót?
Segítségeteket előre is köszönöm.További szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged