-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
buklee
csendes tag
Múltkor kértem itt segítséget, hogy melyik tabletet válasszam a DPS Dual 7 és a Concorde Rokee C közül. Végül megvettem a Rokee-t KÁVÉ színben. Lehet csak én voltam ezzel szerencsétlen, de néha beugrott egy-egy ponton valami érintési zavar nála. Mikor bekapcsoltam a mutató helyének megjelenítését alkalomadtán úgy döntött, hogy a jobb felső sarokban folyton érintést érzékel, eleinte nem volt zavaró aztán már alig tudtam használni. Sebaj, nemhogy a három nap nem telt le még éppencsak másnap van beviszem az üzletbe kicserélik egy ugyan olyan KÁVÉ színűre, de ezt még ott a boltban kipróbáltam, ennél is hasonló probléma lépett fel, dönthettem, hogy megint cserélek, vagy levásárolom, nagy volt a dilemmám, mert DPS Dualra még rá kelett volna fizetnem 2000 Ft-ot, ami a háromnegyed akkora felbontásért nem tűnt éppen ideálisnak, ezért megint lecseréltem, de elfogyott a kávé színű ezért most SZÜRKÉT adtak, aminek ugyan úgy hullámzott a kijelzője, ha kicsit erősebben fogtam(széria hiba ennek tudatában voltam, használhatóságot nem befolyásolja), de ez végre jó volt. Szóval csakis azért írtam ezt a kis szöveget, hogy aki ilyen készüléket tervez venni annak erősen javaslom a szürkét, de lehet csak én fogtam ki a bolt utolsó két darab kávé színű használhatatlan masináját és lehet hogy a színnek ehhez semmi köze
De még most is azt mondom, hogy a nagyobb felbontás miatt a sok csere ellenére is megérte a DPS-sel szemben. Viszont neten rendelésnél érdemes vele vigyázni, ott bajosabb a csere.
-
buklee
csendes tag
Ha a hardver ugyan az, akkor a kijelző miatt valószínűleg a concorde lesz, köszönöm a segítséget
-
buklee
csendes tag
-
buklee
csendes tag
Sziasztok
DPS Dream 7 és Concorde Rokee C közül melyiket érdemesebb megvenni? Valakinek van ezekről a készülékekről tapasztalata? -
buklee
csendes tag
válasz
donjohnson #46909 üzenetére
Magamanak mindenképpen újat akarok venni csak ezt ha még olcsón megtudom javíttatni akkor inkább szüleimnek odaadnám minthogy kidobjam
-
buklee
csendes tag
Sziasztok
Van egy noname tabletem, véletlenül megrepedt az érintőpanel nem érzékel semmit, a hivatalos szervízben 17990 Ft-ért javítanák meg + posta oda vissza. Van Lehetőség ilyen esetben valahol olcsóbban megjavíttatni? Maga a tablet mostmár kb 15.000 Ft körül van, tehát illyen max 5-6 ezer Ft-os javításra gondolok, vagy elúszott és jobban járok ha kidobom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest