- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
A Shield Tabletemre is feltettem a LinegaOS 14.1-et. Sajnos ott a fejlesztői beállításokban csak az ADB-nek lehet root jogosultságot adni.
Ezért TWRP alól feltettem a legújabb SU-t. Az eszköz rootolva lett. A virusírtó is beriasztott, a root checker is visszajelzi. Azonban bizonyos alkalmazások mégis a root jogot hiányolják, az SU engedélyező ablak sem ugrik fel ilyenkor. Más alkalmazásoknál pedig felugrik.
Ilyenkor mi lehet a gond? -
FLATRONW
őstag
-
FLATRONW
őstag
válasz
<Adamsky> #75733 üzenetére
És tényleg ott van a lehetőség a rendszergazdai jogok megadására. Ki is próbáltam és abban az esetben már rootoltnak is jelzi a rendszert. Egyébként ismét letiltottam, mert nincs szükségem a root jogokra. Főleg hogy már tudom, hogy új roomok telepítéséhez nem kell az.
A SafetyNet szerint már nem kompatibilis a rendszer (faied). Pontosan mit jelent ez a teszt?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. -
FLATRONW
őstag
Sziasztok!
Ma feltelepítettem a Nexus 7-re egy custom romot (CM13). Minden rendben lezajlott és minden megfelelően működik. Ez a cikk volt a segítségemre.
Azonban egy dolgon megakadt a szemem. Eddig abban a hittben éltem, hogy a custom romok alapból root joggal rendelkeznek. A root checker program szerint az én esetemben nem az.
Az lenne a kérdésem, hogyha a jövőben egy másik romot akarok majd feltenni, akkor szükséges lesz újra root-olni a rendszert, vagy csak simán mehet TWRP recovery alól a telepítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Ipad 10.generáció
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest