- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Köszi
Egyébként arra gondoltam, hogy tudom, hogy manapság vannak már komoly grafikájú mobilos játékok, amik eszik a memóriát, meg lehet már multiban PUBG/CoD-ot is tolni stb., de ahogy nézem az ajánlott Lenovo modell 4 GB ram-os, szerintem az elég ezekhez a kisebb kaliberű játékokhoz. -
Frod
addikt
Játék esetében csak a komolyabbak fektetik meg, vagy azért egy Candy Crush-t még elbír?
Anyukámnak szeretnénk lecserélni a nagyon sokéves, már itt-ott sérült kijelzőjű készülékét, és ezek a 70e körüli modellek, még bele is férnének, de ha játékra teljesen alkalmatlanok, akkor lehet inkább más ajándékot nézünk.
(100-ért nem szeretnék tabletet venni) -
Frod
addikt
Sziasztok!
Remélem nem teljesen off amit írok, de segítséget szeretnék kérni.
Vázolom a helyzetet, a szereplők a következők:
- LG V700 (G Pad 10.1)
- TP-Link WDR 4300 router
- Ubee EVW3226 modemA probléma pedig az volna, hogy eddig tökéletesen ment a wifi két szobával odébb is az említett tableten, de nemrég tönkre ment a modem és a szolgáltató a fenti típust adta helyette. Ez már elvileg wifis, de én - mivel van egy saját, pöpec routerem - bridge módba állítottam, mivel azt tanácsolták, hogy ilyenkor fog csak modemként működni. Igen, de azóta 10 percenként száll el a wifi a tabletről. Ez a készülék hibája lenne? (Bár mivel épp most történt modemcsere, erős a gyanú, hogy annak van köze hozzá, bár nem értem miként ha azon nem fut a vezeték-nélküli szórás...)
Mit tudnátok javasolni? Tablet szervízbe wifi gondokkal? Vagy van valami megoldás, egy program telepítése esetleg, firmware, vagy csak egy beállítást elnéztem volna? (Érdekesség, hogy a telefonokon pl semmi gond a wifivel a lakásban, csak a tablet hülyéskedik) -
Frod
addikt
válasz
tjb007 #51840 üzenetére
Köszönöm, nekem már a te megerősítésed is sokat számít, akkor most már tudom, hogy nem nyúlhatnak bele rosszba. Egyébként nagyon nagy eséllyel, valószínűleg ezt fogják vásárolni: LG G-Pad 10.1' 16 Gb Black
-
Frod
addikt
válasz
tjb007 #51821 üzenetére
Valóban.... hát most utánakérdeztem, nagyon 10'-ben gondolkodnak mivel ami jelenleg feljön náluk jelöltként az az LG G-Pad 10.1 és az Asus MemoPad 10, de inkább hallgatok itt a szakértőkre!
Gondolom ilyen méretű képernyőn már jó a filmezés - persze ha lehet akkor nagy felbontás, és minőségi kijelző mellett! -
Frod
addikt
Sziasztok!
Szüleim szeretnének egy tabletet venni, én nem nagyon értek ezen szegmenshez, így a segítségeteket szeretném kérni, mielőtt még valami rosszba futnának bele.
Ami biztos, hogy az "egyszer veszek, de akkor jót" elv a fontos, így értékhatárban akár a 60-80e is megcélozható.Néhány főbb kritérium:
- ha lehet minél jobb minőségű, nagy felbontású kijelző
- nagy sebesség, ne akadjon le (gondolom ez nagy proci/ram függvénye?)
- filmnézés, játék, internetre lenne használva
- esetleg kamera Skype esetére.Előkerült itt már LG, Asus MemoPad és Lenovo is, de gondoltam a legbiztosabbat Tőletek tudom meg!
Előre is köszönöm! -
Frod
addikt
Na jó, hátha még egyszer nem tűnik el olyan gyorsan a többi komment közé...
Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo (PMP5880D_DUO)
20-ért, garival mennyire éri meg? -
Frod
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősöm kért tanácsot, de inkább hozzátok fordulok:
Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo tabletet tudna szerezni 20e-ért, és kérdezi, hogy megéri-e, milyen minőség, mennyire bírja ki a gari időt, stb!
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest