- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiralybali
tag
válasz
Kiralybali #51417 üzenetére
Na, pikk-pakk megkaptam az emag-tól az ASUS Nexus 7-et.
Bekapcsolatm megnézni. Első benyomás pozitív. A Ghoo tablethez képest egy nagy lépés, persze nem is egy árkategória a kettő.
A kijelző gyönyörű, a működés gyors, a déli környékén a sínek túloldalán kévő shel kútnál lévő wifi-t is kejelezte (wifi pl. a Ghoo egyik legnagyobb gyengéje volt a sebessége mellett).
Frissítettem az androidot 4.4.4-re. Mondjuk azt nem értem miért verziónként kell egyesével, és nem egyből a legfrissebre, de ez tuti nem nexus specifikus... -
Kiralybali
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlásán töröm a fejem, és gondoltam a többi eszközhöz hasonlóan ebben a témában is lesz egy mit érdemes venni topic. Kicsit csalódnom kellett. Egy adagot visszaolvastam, de többnyire csak kérdéseket láttam, hogy x forintért mit érdemes válastani, mi a best buy, de válaszokat sajnos nem
Én gyerekeknek venném. jelenlegi egy Ghoo tablet, ami sokat nem ér, és az aksija bemondta az unalmast, nem lehet tölteni.
Olyan kellene, aminek az aksija nem gagyi és lehet rajta játszani (pl. minecraft). Gondolom 4 magos alá nem érdemes menni, de valahol láttam egy ISP paneles 1200*x felbontásút, ami elvileg 4 magos, de minden vélemény az volt rá, hogy k lassú. Szóval gondolom a mag se mindegy.
Keret 35K, kínlódva 40.Egy indokokkal megtűzdelt válaszban bízva, üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest