- iGO Primo
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen GPS-t vegyek?
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
nightmare13 #20009 üzenetére
Sokkal inkább a szabványra. Mert pl lehet SDHC 4-8-16-32GB is.
(#20012) osztraksajt
Az SDHC-t jól mondod, az azért nem kompatibilis visszafele, mert új vezérlőt kapott. Az SDXC viszont új fájlrendszert kapott(exFAT) és amelyik eszköz ezt nem támogatja, azzal nem kompatibilis. Ha viszont SDHC és exFAT kompatibilis, akkor vinnie kell az SDXC-t is. Én így tudom. Szerintem ez egy tabletnél simán megoldható. Valakinek nincs SDXC kártyája, hogy ezt kipróbálhassa? -
osztraksajt
őstag
válasz
nightmare13 #20009 üzenetére
Nem bántásként, de nagyot tévedsz, igenis komoly jelentősége van. 2 gigáig SD volt, 4-től 32-ig SDHC. Amiben sima SD vezérlő van az nem fog menni SDHC kártyával, rengeteg pár éves navigáció és fényképező szenved ettől a limittől. Én úgy tudom hogy az SDXC is új vezérlőt igényel, amit nem lehet firmware frissítéssel megoldani. De biztosat nem tudok, hogy a mostani tabletek lekezelik-e, ezt majd csak a tapasztalat fogja eldönteni mert a kínai specifikációkban nem hiszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest