Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Callmaster

tag

Sziasztok!
    Tablet vásárlás előtt állok, jelenleg egy LG G-Pad 7-m van ( V400 ).
    A maximum ár 70.000 -lenne, jobban az Android-ot preferálom de akár Windows is szóba jöhet.
    Amit szeretnék...
    Kijelző : IPS , ( AMOLED párti vagyok de enniyért nincs )
    RAM : 2 GB
    ROM : Min.16 de inkább 32 GB
    "VGA" : elképzelés Adreno 320 vele egyenértékű más gyártó vagy ezeknél erősebb.
    Hang : És ez az egyik legfontosabb!! Vájtfülű vagyok (tudom ne vegyek erre a célra Tabletet) , az LG-nek már nagyjából megüti a zenei minősége azt a szintet amire azt mondom : na, na kezdésnek megteszi.
    Akkumulátor : Ismételve az LG-hez hasonló 7-9 óra aktív screen time minimum.

És persze a megfelelő Support.. Mindenképpen csak gyártói garivalérdekel

Előre is köszönöm a válaszokat.

• Callmaster

tag

Sziasztok!

Középkatwegóriás Tabletben gondolkozom, maximum nettó 40.000.- a keretem rá.( Nem kiskerből veszem)
    Eddig amiket kinéztem :
    - LG G-Pad E7 V400
    - LG G-Pad 8.0 V480 Pro : 5 Mpixel autofocus kamera, 16 GB memória
    - ASUS MeMo Pad 7 (ME176C) vagy (ME176CX) Pro : Intel Atom Z3745 CPU + GPU
    - Samsung Galaxy Tab 4 7.0 SM-T230 Pro : 1,5 GB RAM

isztában vagyok mindegyik tulajdonságával és nyílván nincs tökéletes választás. Telejesítményben az ASUS felé jahlok, UI és egyéb Feature-k tekintetében az LG a neyrő és a PRO-t figyelembe véve a 8"as a nyerő.
    A Samsung csak lehetséges alternatíva, szóba kerűlt nálam a Dell Venue 7 Base 16GB márcsak a 2 GB RAM miatt is, meg persze az ára miatt is.

A segítség ami miatt ide írok: ( a fenti árak figyelembe véve akár más tipus is szóba jöhet.).....Legjobb hanzású Tablet vásárlása (eléggé vájtfülű vagyok)!!!!!!
    Sokat olvasok fórumokat és leginkább azt tapasztalom szomorúan hogy kevsen foglalkoznak az zenei részével a tableteknek. Nem 1 alsó-középkategóriás volt már a kezemben és kivétel nélkül mindegyiken tapasztalható volt az " elektromos áthallás" jelensége. Értem ezalatt hogy fülesen megy valami hang és gőrdítés illetve fényesebb kép mellet zaj hallható( engem ez zavar).
    Tehát olyat keresek ami ilyen zajoktól mentes, illetve ha lehet akkor van basszus és magas hang is, nemcsak középtartomány.
    Tudom ne is próbáljak ebben a kategóriában keresgélni, de hátha mégis.
    Leginkáb személyes tapasztalatok érdekelnek.

Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák