- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callmaster
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok, jelenleg egy LG G-Pad 7-m van ( V400 ).
A maximum ár 70.000 -lenne, jobban az Android-ot preferálom de akár Windows is szóba jöhet.
Amit szeretnék...
Kijelző : IPS , ( AMOLED párti vagyok de enniyért nincs )
RAM : 2 GB
ROM : Min.16 de inkább 32 GB
"VGA" : elképzelés Adreno 320 vele egyenértékű más gyártó vagy ezeknél erősebb.
Hang : És ez az egyik legfontosabb!! Vájtfülű vagyok (tudom ne vegyek erre a célra Tabletet) , az LG-nek már nagyjából megüti a zenei minősége azt a szintet amire azt mondom : na, na kezdésnek megteszi.
Akkumulátor : Ismételve az LG-hez hasonló 7-9 óra aktív screen time minimum.És persze a megfelelő Support.. Mindenképpen csak gyártói garivalérdekel
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Callmaster
tag
Sziasztok!
Középkatwegóriás Tabletben gondolkozom, maximum nettó 40.000.- a keretem rá.( Nem kiskerből veszem)
Eddig amiket kinéztem :
- LG G-Pad E7 V400
- LG G-Pad 8.0 V480 Pro : 5 Mpixel autofocus kamera, 16 GB memória
- ASUS MeMo Pad 7 (ME176C) vagy (ME176CX) Pro : Intel Atom Z3745 CPU + GPU
- Samsung Galaxy Tab 4 7.0 SM-T230 Pro : 1,5 GB RAMisztában vagyok mindegyik tulajdonságával és nyílván nincs tökéletes választás. Telejesítményben az ASUS felé jahlok, UI és egyéb Feature-k tekintetében az LG a neyrő és a PRO-t figyelembe véve a 8"as a nyerő.
A Samsung csak lehetséges alternatíva, szóba kerűlt nálam a Dell Venue 7 Base 16GB márcsak a 2 GB RAM miatt is, meg persze az ára miatt is.A segítség ami miatt ide írok: ( a fenti árak figyelembe véve akár más tipus is szóba jöhet.).....Legjobb hanzású Tablet vásárlása (eléggé vájtfülű vagyok)!!!!!!
Sokat olvasok fórumokat és leginkább azt tapasztalom szomorúan hogy kevsen foglalkoznak az zenei részével a tableteknek. Nem 1 alsó-középkategóriás volt már a kezemben és kivétel nélkül mindegyiken tapasztalható volt az " elektromos áthallás" jelensége. Értem ezalatt hogy fülesen megy valami hang és gőrdítés illetve fényesebb kép mellet zaj hallható( engem ez zavar).
Tehát olyat keresek ami ilyen zajoktól mentes, illetve ha lehet akkor van basszus és magas hang is, nemcsak középtartomány.
Tudom ne is próbáljak ebben a kategóriában keresgélni, de hátha mégis.
Leginkáb személyes tapasztalatok érdekelnek.Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest