Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Ahogy írtam, én is azért veszem ezt, mert kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen olcsó cucc mire elég (mondjuk ha az alap feladatokra párom Skate-je is megfelel, akkor a Yeahpad is megteszi majd)
A másik dolog, amiért ezt választottam, hogy ez volt a legolcsóbb (a következő ~2300Ft-tal drágább volt, de kb. ugyanezt tudta, csak más köntösben), és ha teszteltem, akkor még mindig simán tovább tudom adni mindenféle bukó nélkül, mert hát valljuk be, sokaknak az ár a fontos, és 15-20k-t biztos megér számukra egy ilyen cucc...hun_gery: én nagyjából tudom, hogy mire számítsak, de mégis kíváncsi vagyok rá. Semmiképp nem akarom majd megtartani, a tesztelés után vagy felrakom hirdetni, vagy megörökli valaki családon belül. Pl édesanyámnak arra tökéletes lenne, hogy tudjon velünk skype-on beszélni, vagy megnézzen valamit az interneten, esetleg valami alap kis játékra, ha nagyon unatkozna. De családon belül ott van még após meg egyik öcsém is, akiknek simán elég lenne egy ilyen kaliberű cucc...Csak ne legyen semmi hibája, mert nem nagyon érné meg visszaküldeni.
SShadow: én ha saját részre vennék, akkor a következőkre figyelnék:
- IPS kijelző
- minőségi burkolat
- korrekt hardver
Egy Huawei Mediapad kaliberű cuccal tökéletes ellennék, csak hát amennyibe az kerül, annyit a büdös életben nem adnék ki tabletre, szóval valami hasonló kaliberű (akár GSM modul nélküli) kínai tabletet vennék 30-35k körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A másik dolog, amiért ezt választottam, hogy ez volt a legolcsóbb (a következő ~2300Ft-tal drágább volt, de kb. ugyanezt tudta, csak más köntösben), és ha teszteltem, akkor még mindig simán tovább tudom adni mindenféle bukó nélkül, mert hát valljuk be, sokaknak az ár a fontos, és 15-20k-t biztos megér számukra egy ilyen cucc...
Dr.NX