- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
aaa3
csendes tag
válasz
tjb007 #56728 üzenetére
ezen én is csodálkozom, hogyhogy a 8q a gyors, ha az csak a7 a másik pedig a9? ráadásul 1.3 vs 1.8, 1 vs 2giga ram, és még 20 rongyal drágább is, majd' 2x annyiba kerül. és arra panaszkodik h megőszül oly lassú.
tehát - ennyit számítana a gpu? (és az alacsonyabb felbi)? nem csoda, h ilyen nehéz a vásárlónak választani :-)
-
-
aaa3
csendes tag
sziasztok, miket ajánlotok? tablet/phablet/smartphone-t sznk vásárolni,
--ideális esetben 5-6''-os kijelzővel de 4-8 között. valsz. 7 a leggyakoribb, úh...
--használt (is) jó(bb), de mind1
--net,film,skype&c, mindenre, de nem kell h erős legyen a proci/vga, a maiak már úgyis bőven jók (sokak)
--kb 8-15e Ft, de talán mehet fölé. többé-kevésbe legolcsóbb kategóriás terméket keresek. felbontás, esztétika mind1, nem kell blutooth, ethernet, (m-)sd-kártya, gps, érzékelők;--egyéb: muszáj hdmi-out, érintőképernyő, legalább 1 db usb2.0+, wifi, 3.5audio, töltő,kábel,mono+ hszóró,mik,300kpix+ fényképező;
--és esetleg telefon tulajdonság is jöhet (simkártya gsm ?G stb).
--még az sem muszáj h android, sima linuxos is jó (sőt:-)valami dps titan 7-et láttam régen 16.000-ért auchan újságba még régen, de az részben nem elég jó másban meg túl erős, és azóta biztos olcsóbbak is lettek, ünnepi akciók meg minden. végignézegettem itt a használtakat de nem sok minden volt, az is jegelve. 1 jót találtam, írtam is neki, de ha ti tudtok telefonosat, illetve (talán, ez nem olyan f) méretre kisebbet is akkor inkább az kéne!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest