- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Chaladys #83636 üzenetére
Semmi sem jelenik meg. Csak azért részleteztem, mert sokan nem értik a működését, beállítják fizikai billentyűzetnek, aztán meg lehúzzák, hogy nem csinál semmit. Az én tabom gyári billentyűzetén egyáltalán nincs hosszú íÍ gomb. De, EKH -rel kiválasztottam egy gombot és hozzárendeltem a kódját.
A Magyar kiosztású Apple Bluetooth billemen Android alatt fordítva működött az Í és a 0 gomb. EKH -rel felcseréltem.
Volt egy TV boxom, ami egy parancsikonra lefuttatott egy HDMI kimenet kikapcsoló shellparancsot. Így küldtem sleep-be a monitort, miközben a háttérben futott a letöltés. EKH -ben egy kétgombos kombinációhoz hozzárendeltem a HDMI bekapcsoló shellparancs futtatását, így billentyűzetről tudtam éleszteni a monitort. Szóval, ilyesmiket lehet vele csinálni. -
Somatom
veterán
válasz
Chaladys #83633 üzenetére
External Keyboard Helper Pro -val szoktam billentyűzeteket remapolni. Olyan kiosztást tudsz faragni, amilyet akarsz. Tutorial linket találsz a Playes leírásában. Ez a tabon nem fizikai billentyűzet, hanem olyan virtuális, aminek nincs képi megjelenése. Tehát, a tabot úgy kell beállítani, hogy fizikai billentyűzet használatakor is jelenjen meg a virtuális és az EKH -t kell kijelölni virtuálisként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest