- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
vagamo #46543 üzenetére
A boltban csinálj egy google fiókot a készüléken mielőtt megveszed ( nekem van egy ilyen próbálós fiókom) , és tölts le a marketról valami pixel tester progit. Én ezt csináltam amikor vettem 2 db-ot. Megmondtam, hogy szeretném kipróbálni vásárlás előtt, de ha pixelhibás nem viszem el. Beleegyeztek. Egyébként ilyen felbontásnál nagyon-nagyon kell nézned hogy észrevedd
-
tjb007
nagyúr
válasz
vagamo #46420 üzenetére
Magyarán te a hibrid alatt a dual-bootot érted
A gyárilag dual-bootos modellekre még várni kell (igaz korábban is létezett egy-két ilyen próbálkozás), de ha már piacra kerültek akkor is elég nagy a valószínűsége, hogy nem fogsz ennyiért GPS-es modellt kapni.(#46423) karcsio
Ennyiért, ilyen feltételekkel nem létezik ilyen tablet.
Ami nevesebb gyártó terméke, és 50e forint alatt van, azon nincs HDMI. Amin meg van HDMI, és 50e forint alatt van, az meg nem nevesebb gyártó terméke.
Az elképzelésedhez a legközelebb a második generációs Nexus 7 áll, de HDMI kimenetet itt is csak átalakítóval fog kapni, na meg az ára is majdnem a duplája annak az 50e forintnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest