- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
vagamo #46543 üzenetére
A boltban csinálj egy google fiókot a készüléken mielőtt megveszed ( nekem van egy ilyen próbálós fiókom) , és tölts le a marketról valami pixel tester progit. Én ezt csináltam amikor vettem 2 db-ot. Megmondtam, hogy szeretném kipróbálni vásárlás előtt, de ha pixelhibás nem viszem el. Beleegyeztek. Egyébként ilyen felbontásnál nagyon-nagyon kell nézned hogy észrevedd
-
tjb007
nagyúr
válasz
vagamo #46420 üzenetére
Magyarán te a hibrid alatt a dual-bootot érted
A gyárilag dual-bootos modellekre még várni kell (igaz korábban is létezett egy-két ilyen próbálkozás), de ha már piacra kerültek akkor is elég nagy a valószínűsége, hogy nem fogsz ennyiért GPS-es modellt kapni.(#46423) karcsio
Ennyiért, ilyen feltételekkel nem létezik ilyen tablet.
Ami nevesebb gyártó terméke, és 50e forint alatt van, azon nincs HDMI. Amin meg van HDMI, és 50e forint alatt van, az meg nem nevesebb gyártó terméke.
Az elképzelésedhez a legközelebb a második generációs Nexus 7 áll, de HDMI kimenetet itt is csak átalakítóval fog kapni, na meg az ára is majdnem a duplája annak az 50e forintnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest