- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomasmann #47025 üzenetére
Értem.
Az egyik kártyám telenoros és ahhoz van rögzíve a Telenor MyTV, de csak kipróbálás miatt töltöttem le, azóta nem is használtam, viszont feltételezem, hogy menne külföldön is. Viszont mivel nem próbáltam ki január elején, legközelebb csak február közepén leszek külföldön, hogy tesztelhessem. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
tomasmann #47025 üzenetére
Az androidos alkalmazások erre nagyjából az egyetlen életképes megoldás. Nem csak a Telenor MyTV és a MindigTV van, több alkalmazás is van erre. Több külföldi applikációban is megtalálhatóak magyar csatornák. De többet segíteni nem tudok, mert sosem válogattam ezen appok között részletesebben.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tomasmann #47021 üzenetére
Gondolom böngészőből szeretnél indítani valamilyen streamet, ami Flash Player, vagy Silverlight hiánya miatt menni nem igazán fog. Erre célszerű valamilyen alkalmazást használni több megoldás is van, ami kifejezetten erre van. Ott van például a MindigTV, vagy a Telenor MyTV-je is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest