-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomasmann #47025 üzenetére
Értem.
Az egyik kártyám telenoros és ahhoz van rögzíve a Telenor MyTV, de csak kipróbálás miatt töltöttem le, azóta nem is használtam, viszont feltételezem, hogy menne külföldön is. Viszont mivel nem próbáltam ki január elején, legközelebb csak február közepén leszek külföldön, hogy tesztelhessem. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
tomasmann #47025 üzenetére
Az androidos alkalmazások erre nagyjából az egyetlen életképes megoldás. Nem csak a Telenor MyTV és a MindigTV van, több alkalmazás is van erre. Több külföldi applikációban is megtalálhatóak magyar csatornák. De többet segíteni nem tudok, mert sosem válogattam ezen appok között részletesebben.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tomasmann #47021 üzenetére
Gondolom böngészőből szeretnél indítani valamilyen streamet, ami Flash Player, vagy Silverlight hiánya miatt menni nem igazán fog. Erre célszerű valamilyen alkalmazást használni több megoldás is van, ami kifejezetten erre van. Ott van például a MindigTV, vagy a Telenor MyTV-je is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest