- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
NNG
csendes tag
Sziasztok! Az ASUS refurb tabletre edigitalban azt mondtak nem ajanlott frissiteni (4.4 van rajta). Ennek van valami alapja?
-
NNG
csendes tag
-
NNG
csendes tag
válasz
I.T.E.M #3965 üzenetére
Grat a géphez! Ezt az arctools-t nem ismertem. Ha találsz még hasznos programot, ne tartsd magadban
. A képernyőn a háló sztem egyáltalán nem zavaró, sőt, bekapcsolt állapotban nem is lehet látni. A vezérlő gombok viszont tényleg mindíg látszanak (mondjuk nekem eddig fel se tűnt). Az mitől lehet, hogy az alap browser viszi a flash-t, az Opera viszont nem használja?
-
NNG
csendes tag
válasz
Pikkolo^^ #3866 üzenetére
Alapból AppsLib van rajta (olyan mint a Market, csak kevesebb programmal). Azt olvastam fel lehet valahogy mókolni a Marketet is, de mivel neten eddig mindent megtaláltam ami kellett, nem foglalkoztam vele. A Market weboldalán kikeresed ami kell, aztán google: név+verziószám+.apk és voálá.
-
NNG
csendes tag
válasz
I.T.E.M #3793 üzenetére
Én is becseréltem pár napja a MyPad-ot (+20 ropit
) egy ilyen Archos 101-re. Nem bántam meg. A flash nagyon hiányzott, meg a 10" is jobban használható (mondjuk én nem hurcibálom). Érezhetően gyorsabb. Valami autóversenyt próbáltam rajta, az szépen futott. A 720p-s filmnél sincs akadozás. Idáig ami nem tetszik, hogy usb-ről nem tölti az akksit.
-
NNG
csendes tag
Sziasztok!
Tablet PC vásárlását tervezem, kb 50e Ft-ot szánnék rá. Amire használnám: böngészés wifin keresztül, e-book, Excel+Word doksik szerkesztése, hd filmek (hdmi-n tv-re kirakva). Néhányat kinéztem:MyPad MA 700 (erről van valakinek tapasztalata?)
Icarus 701
Prestigio PMP5070C
Alcor e-PadMelyiket ajánlanátok (akár ezeken kívül is)? Van valami bestbuy ebben a kategóriában?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest