- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
NNG
csendes tag
Sziasztok! Az ASUS refurb tabletre edigitalban azt mondtak nem ajanlott frissiteni (4.4 van rajta). Ennek van valami alapja?
-
NNG
csendes tag
-
NNG
csendes tag
válasz
I.T.E.M #3965 üzenetére
Grat a géphez! Ezt az arctools-t nem ismertem. Ha találsz még hasznos programot, ne tartsd magadban
. A képernyőn a háló sztem egyáltalán nem zavaró, sőt, bekapcsolt állapotban nem is lehet látni. A vezérlő gombok viszont tényleg mindíg látszanak (mondjuk nekem eddig fel se tűnt). Az mitől lehet, hogy az alap browser viszi a flash-t, az Opera viszont nem használja?
-
NNG
csendes tag
válasz
Pikkolo^^ #3866 üzenetére
Alapból AppsLib van rajta (olyan mint a Market, csak kevesebb programmal). Azt olvastam fel lehet valahogy mókolni a Marketet is, de mivel neten eddig mindent megtaláltam ami kellett, nem foglalkoztam vele. A Market weboldalán kikeresed ami kell, aztán google: név+verziószám+.apk és voálá.
-
NNG
csendes tag
válasz
I.T.E.M #3793 üzenetére
Én is becseréltem pár napja a MyPad-ot (+20 ropit
) egy ilyen Archos 101-re. Nem bántam meg. A flash nagyon hiányzott, meg a 10" is jobban használható (mondjuk én nem hurcibálom). Érezhetően gyorsabb. Valami autóversenyt próbáltam rajta, az szépen futott. A 720p-s filmnél sincs akadozás. Idáig ami nem tetszik, hogy usb-ről nem tölti az akksit.
-
NNG
csendes tag
Sziasztok!
Tablet PC vásárlását tervezem, kb 50e Ft-ot szánnék rá. Amire használnám: böngészés wifin keresztül, e-book, Excel+Word doksik szerkesztése, hd filmek (hdmi-n tv-re kirakva). Néhányat kinéztem:MyPad MA 700 (erről van valakinek tapasztalata?)
Icarus 701
Prestigio PMP5070C
Alcor e-PadMelyiket ajánlanátok (akár ezeken kívül is)? Van valami bestbuy ebben a kategóriában?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- Amazon
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple Ipad 10.generáció
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged