- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Kingcold #67879 üzenetére
nem rossz az a nexus sem, de 15-nél többet nem adnék érte
(ahogy megnéztem volt amit olcsóbban kínáltak, mint amit linkeltél, persze az már jegelve is van.)
Refurbished verzióját fél éve 29-ért szórta ki az Edigital.Ugyanez miatt nem adnék az Asus Me173, ME176 verziókért 20-nál többet, mert azok refurbihedjei is 20-25 körül mentek ki nem olyan régen. És okés, lehet mondani hogy ez 3 éve amikor vették nem refurbished volt, de szerintem nincs különbség egy 3 éves nem refurbished, és egy fél-1 éves refurbished között (utóbbiakra ráadásul még 1-2 hónap gari is lehet).
-
cidalain
veterán
válasz
Kingcold #67873 üzenetére
a nexus (a képek alapján) a 2012-es régebbi, gyengébb verzió. én olyat már nem vennék, pláne ennyiért szerintem túl van kicsit árazva, elvégre 4 éves modell már.
Lenovoban zavar az a hiba amit említ is.Kicsit el vannak szállva a használt árak, ahogy nézem, meg sokszor a pontos típust sem írják le.
Én Lenovo A7-10, Asus Memopad HD7 ME173 típusokat nézegetnék, de szigorúan 15-18 körül
(Lenovo frissített változata kerül most 23-ba újonnan, Asus ME70C típusát nem venném meg már)pl: [link] [link] [link]
Bár Asusnál meg kell kérdezni a pontos típuskódját. Ezek vehetők ennyiért, pláne ha még kis alku is belefér az eladónál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest