- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Kingcold #67879 üzenetére
nem rossz az a nexus sem, de 15-nél többet nem adnék érte
(ahogy megnéztem volt amit olcsóbban kínáltak, mint amit linkeltél, persze az már jegelve is van.)
Refurbished verzióját fél éve 29-ért szórta ki az Edigital.Ugyanez miatt nem adnék az Asus Me173, ME176 verziókért 20-nál többet, mert azok refurbihedjei is 20-25 körül mentek ki nem olyan régen. És okés, lehet mondani hogy ez 3 éve amikor vették nem refurbished volt, de szerintem nincs különbség egy 3 éves nem refurbished, és egy fél-1 éves refurbished között (utóbbiakra ráadásul még 1-2 hónap gari is lehet).
-
cidalain
veterán
válasz
Kingcold #67873 üzenetére
a nexus (a képek alapján) a 2012-es régebbi, gyengébb verzió. én olyat már nem vennék, pláne ennyiért szerintem túl van kicsit árazva, elvégre 4 éves modell már.
Lenovoban zavar az a hiba amit említ is.Kicsit el vannak szállva a használt árak, ahogy nézem, meg sokszor a pontos típust sem írják le.
Én Lenovo A7-10, Asus Memopad HD7 ME173 típusokat nézegetnék, de szigorúan 15-18 körül
(Lenovo frissített változata kerül most 23-ba újonnan, Asus ME70C típusát nem venném meg már)pl: [link] [link] [link]
Bár Asusnál meg kell kérdezni a pontos típuskódját. Ezek vehetők ennyiért, pláne ha még kis alku is belefér az eladónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest